Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gözlemcisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile her şeyin yolunda gittiğini düşünürken aniden karşına bazı aksaklıklar çıkabilir. Ancak bu aksaklıklar karşısında sakin kalmalı ve adımlarını sağlam atmalısın. Sevdiğin kişinin kalbini kıracak sözlerden kaçınmalısın bugün.

Çok çıkarcı insanlarla sürtüşmeleriniz var. Ama, onların bu konudaki direnişini bir yerde dondurma olanağı bulacaksınız. Kendiliğinden gelişmesini beklediğiniz gelişmeler, sizi ummadığınız kadar bekletebilir.

Maddi konularda yeni stratejiler oluşturmak sana iyi gelecek bugün. Sakin bir ortamda düşünüp neler yapacağına karar vermek parasal konularda daha iyi adımlar atmanı sağlayabilir bugün.

Yediklerine dikkat etmen gerekebilir bugün. Genel olarak yediklerin vücuduna eskisi kadar fayda sağlamıyor olabilir. Sana fayda sağlamayan işlenmiş gıdaları kesmek için iyi bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişi ile vakit geçirmek isteyeceksin bugün. Ancak ikinizin de farklı sorumlulukları olabilir. Birbirinize vakit ayırmak gibi konularda ters düşmeniz olası. Ancak bu durumlarda sakin kalmak size çok daha iyi etkiler sağlayacak.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sizin için işleri yoluna koymak adına harika bir gün. Özellikle aşk hayatınızla alakalı olarak vereceğiniz bazı kararları gözden geçirmek ve harekete geçmek için mükemmel bir zamanlama. Ciddi bir romantik ilişki içinde olsanız da olmasanız da, yakın arkadaşlarınız ve partnerlerinizle olan tüm etkileşimlerinizi özellikle hassas ve anlamlı bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla bağınızı güçlendirin

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konularda üstlendiğin sorumluluklar seni fazlasıyla yoruyor olabilir. Fakat vaktinde aldığın önlemler kendine vakit ayırabilmeni sağlıyor. Sosyal çevrenle aranın son zamanlarda pek iyi olmadığını düşünebilirsin. Ailenin bir konu hakkında tıkandığını görebilir, onlara yardımcı olmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde gözlemci yanını ortaya çıkarıyorsun.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi baskı altında hissettiğiniz durumlar olduğunda bunu kabullenmeyi bırakmalısınız. Bugünü nasıl şekillendirirseniz yarınlarınızın da ona göre olacağını unutmayın. Ekonomik sorunlar yaşamanıza neden olan harcama trafiği ve görüşmelere bir düzen getirmelisiniz.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde dağılma riskiniz olabilir. Özellikle öğle sonrasında daha pozitif düşünmeye bakmalısınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yoğun bir şekilde partnerinize adanmış hissedebilir ilişkiye hem kendinizi hem de partnerinizi hızlıca adapte edebilirsiniz.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü dikkatlice planlamak, keyifli ve rahat bir gün geçirmene vesile olabilir. Halledilmesi gereken işlere öncelik sırası vermek ve bunlara tam anlamıyla odaklanmak, günün geri kalanında keyifli bir ruh haline girmene vesile olabilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz şu anda size yeni kapılar açabilir. Normalde başkalarının size yaklaşmasını bekleyebilirsiniz ancak son zamanlarda güveninizdeki bir artış, başkalarından istediğiniz şeyi talep etmenize veya arkadaş olmak istediğiniz kişilere ulaşmanıza yardımcı olabilir. Birini merak ettiğinizde, beklemek ve sizi fark etmelerini ummak yerine, kalabalığın arasından sıyrılmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve onlara tanınmaya değer olduğunuzu gösterin. Dikkatleri üzerinize çekmeniz sorun değil! Her türlü sahne ışığını kaldırabilirsiniz ve ilk adımı atan taraf siz olsanız bile karşı taraf sizi hayatlarına kazandıkları için oldukça şanslı olabilir

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorununa çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Finans, sağlık konularında önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Seyahat, eğitimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

22 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 56" R
Ay
Aslan
26° 44' 19"
Merkür
Koç
29° 53' 33"
Venüs
Boğa
19° 52' 49"
Mars
Koç
11° 29' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 42"
Satürn
Balık
17° 47' 26"
Uranüs
Boğa
23° 14' 02"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 15"
Lilith
Başak
25° 02' 18"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>