Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Önüne Çıkan Fırsatları Tepmemelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk konusunda sürprizlere ve güzel gelişmelere kendini açabilirsin bugün. Hiç beklemediğin bir insanın sana karşı hisleri olduğunu öğrenebilirsin. Eğer sevdiğin bir kişi varsa sana güzel bir sürprizle gelebilir.

İş hayatınızda belirlediğiniz hedefler arasından imkansızları çıkartmanız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir ve kazançlı çıkabilirsiniz.

Bugün paraya daha az ihtiyaç duyabilirsin. Daha rahat hareket edeceğin bir gün olabilir. Maddi kaygıları bir kenara koymak ve istediğin konulara odaklanmak daha iyi bir enerjiye sahip olmanı sağlayacak.

Yediklerimize dikkat etmek sadece kilo konularında etkili olmaz. Aynı zamanda iç organlarımızın ihtiyacı olan besin ve vitaminleri sağlamasında da faydalı olur. Bugün yediklerine dikkat etmeli ve tercihlerini dikkatle yapmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hedeflerinle arana giren mevzulara odaklanmak ve sorun çözmek önceliğin olabilir. Ulaşmak istediğin hedef ile aranda duran engelleri kaldırmak için ekstra bir çaba göstermen gerekebilir. Enerjini düşüren insanlar da bu problemlere ek olabilir bugün.

23 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sorunlarla mücadele etme konusunda pes etme günü değil. Aksine sorunların üzerine giderek onları çözmek için mücadele etmeniz gereken bir gündesiniz. Fırsatları iki elinizle yakalayın ve motorunuzu yüksek vitese alın. Arkanızda ne olduğuna bakmayı bırakın ve önünüzdeki uçsuz bucaksız ufka odaklanın.

23 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli konular hakkında bugün senin fikrine daha çok başvuruluyor. Yakın bir dostunun miras konularında ona yönlendirici fikirler verebilirsin. Gelecekte sana büyük faydalar sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmeli elinin tersi ile onları itmemelisin. Seçimlerin seni kariyer basamaklarında yukarıya taşıyabilir. Yeter ki kendine güven.

23 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriken şüpheleri tetikleyecek bazı bilgiler alabilirsiniz. Bunları nasıl işleyeceğiniz ve değerlendireceğiniz konusundaki soru işaretleriniz de bu vesileyle çözülebilir. Öğrendiklerinize göre hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. Konuşmaların yazışmalarda aksamalar olabilir. Dikkatli olmanız gereken hususlar var. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni olaylar gündeme gelebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkiniz ve ilişkinizdeki dengenin sizin için ön planda olduğu bir gündesiniz. Duygusal konulara yönelirken, işlerinizde yeterince ilgi gösteremeyebilirsiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal kaygılardan arınmak bugün seni daha iyi hissettirebilir. Her şeyi maddi kaygılarla ölçmemen gerekecek. Hayatından keyif alabilmen ve bir şeylere daha pozitif odaklanabilmen gerekebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hırslarınıza ve performansınıza ekstra enerji harcama olasılığınız daha yüksek. Gün, bir iş-para sorununu veya bir ilişkideki saygı sorununu çözmeyi kolaylaştırır. Bir şeyi geride bırakma arzusu, lehinize çalışan bir yüzleşmeye veya sorun çözmeye yönelik uygulamalı bir yaklaşıma yol açabilir. Doğrudan ve dürüst olmak çok rahatlatıcı ve açıklayıcı olabilir. Ayrıca, gözden kaçan ipuçlarını bulmak, mali işler ve değerli eşyalarla ilgilenmek ve rahatınızı artırmanın yollarını keşfetmek için iyi durumdasınız. Belki de bu alanlardaki olağan rutinden biraz sıkılmak sizi yaratıcı fikirler, yöntemler ve yaklaşımlar hayal etmeye itebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazıplanlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerekiyor. Bugün beklemenin ne kadar zor olduğunu hiç kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

23 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

23 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, akrabalar, seyahat, eğitim konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

23 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 39' 59"
Ay
Kova
12° 51' 45"
Merkür
Koç
17° 26' 03"
Venüs
Boğa
02° 34' 28"
Mars
Koç
00° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 20"
Satürn
Balık
16° 41' 14"
Uranüs
Boğa
22° 25' 13"
Neptün
Balık
28° 56' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 51"
Lilith
Başak
23° 28' 46"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>