Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sakinsin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında pek sorun yaşamayacaksınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Adım adım ilerlemeye çalışmalı ve kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Çabalamaya devam ettiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Dengeleri lehinize çevirmeye çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Harekete geçmek için kendinize zaman ayırmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Fırsatları daha net kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza nasıl bir şekil vermeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bunun için çalışmak, çabalamak gerekebilir; bu yüzden ne istediğinizin farkında olmalısınız. Deniz yolculukları planlarken hava koşullarını da göz önünde bulundurun.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanıza daha fazla odaklanabilir ve anı yaşamayı tercih edebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı daha anlayışlı ve şefkatli olmaya gayret edin. Kendinize zaman ayırarak duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Diğer yandan eski konular tekrar gündeme gelebilir, ancak bunları sakin bir şekilde ele alarak çözüm bulabilirsiniz. Özellikle ev, aile ve geçmişle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça sakin başlayacaksın. Adeta kimse sana dokunsun istemeyeceksin. İlerleyen saatlerde, hayatına renk katan kişiler seni kendine getirecek. İşinden memnun değilsen, gelen teklifleri gözü kapalı kabul etmek isteyebilirsin. Ancak, yağmurdan kaçarken doluya tutulma! İlişkisini yeni bitirmiş bir Yengeç burcuysan, onu özleyebilir ve tekrar bir araya gelmek isteyebilirsin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişi ya da yarını düşünmekle vakit kaybetmeyin. Bugündesiniz ve bunu kaçırdığınızda bu da sizin için "kötü bir geçmiş" haline gelecektir. Günlerinizin ve kendinizin değerini bilerek ilerlemelisiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün merakınızı ve düşüncelerinizi ortaya çıkaran pek çok konu olabilir. Düşüncelerinizi daha iyi organize etmeye çalışmalısınız.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Umutsuzluğa kapılmak yerine bazı ilişkilerden özgürleşmek fikrini her zaman aklınızda bulundurun ve kişilere karşı bağımlılık geliştirmemeye çalışın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında bazı gerginliklere rastlayabilirsin. Gerek işte gerekse arkadaş çevrende normalden daha sıkıntılı giden bazı durumlar olabilir. Sakin kalan taraf sen olmalı ve bu gerginliği gidermek için sen adım atmalısın.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kolaylıkla kendinizi savunacak ve arzularınızın peşinden gideceksiniz. Ayrıca her zamankinden daha cesur olacak, yeni maceralar ve deneyimler aramaya daha istekli olacaksınız. Bu, dünyada genellikle doğru hızda, ne fazla agresif ne de fazla uysal bir şekilde hareket ettiğiniz bir zamandır. Yine de, doğal olarak kabul edilen inançlara ve görüşlere karşı çıkıyorsunuz ve fikir ayrılıkları konusunda kolaylıkla kafanızı karıştırabilirsiniz. Daha enerjik, kendinden emin ve coşkulu hissetmenin zamanı geldi. Hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek daha kolay ve doğal bir şekilde gerçekleşir ve hiç olmadığı kadar hayallerinize inanırsınız!

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile gibi gördüğünüz insanlarla uyum içerisinde olabileceğiniz bir gün sevgili yengeçler. Verdiğiniz fikirlerle insanların işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Birikmiş işleriniz ve detay gerektiren konular varsa bugün odaklanabilirsiniz. Yer değişiklikleri ve seyahatler gündemde olabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Cesur ol ve kendine inan. Çok fazlavar, başkalarına yardım kabul et. Hayat dengesini kaybettiyse stresle ilişkili sağlık sorunları olabilir. Aldığın bir zafer sonrasında, iyi haberler yolda. Hatta bu sayede toplum tarafından tanınıyorsun.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir aşka duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi. Yeni işinizde yeteneklerinizle ön plana çıkmaya çalışıyorsunuz, fakat önünüzü kesmeye çalışanlar var. Bazı sitemleri dile getirilmeden de anlamanız mümkün. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 21" R
Ay
Terazi
17° 43' 48" R
Merkür
Boğa
05° 36' 04"
Venüs
Boğa
25° 10' 02"
Mars
Koç
14° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 33"
Satürn
Balık
18° 04' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 13"
Lilith
Başak
25° 30' 53"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>