Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dengeli Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Neyi bekliyorsunuz? Harekete geçme zamanı tam da şu an. Biri elinizden tutup sizi hayallerinize götürmeyecek, oraya kendiniz gitmek zorundasınız. İyi haber şu ki; bu göründüğünden daha kolay. Sadece bir şeyleri harekete geçirmeniz gerekiyor. Bugün büyük bir ana plan başlatın. Çevrenizdeki insanlardan büyük miktarda sevgi ve destek alacaksınız.

Yaklaşık bir hafta önce, mali durumunuzla ilgili bazı kötü haberler almış olabilirsiniz. Bugün muhtemelen, tüm ay boyunca bu sorunların üstesinden gelmek için isteyebileceğiniz en iyi gün. Bu durumdan kazanan olarak çıkmak istiyorsanız, olaylara genellikle sizin yaptığınızdan farklı bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir. Ama içiniz rahat olsun! İşler muhtemelen yoluna girecek!

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Bugün kişisel hayatınla ilgili biraz sabırsız hissedeceksin. Romantik ilişkini sonraki seviyeye taşımaya çok istekli olabilirsin. Ya da partnerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamasını bekliyor olabilirsin. Bir arkadaşlığın konusunda da dertlenmiş olabilirsin. Dostunun sana çok bağımlı seni biraz boğmuş olabilir. Hislerin konusunda dürüst ol ki suçlu hissetmeyi bırakabilesin!Bugün sizin için tatmin edici bir gün olacak. Kendinizi özgüvenli ve rahat hissedeceksiniz. Dün sizi her ne korkutuyorduysa, bugün korkutmayacak. Hayatınızın her alanı hakkında tüm dünyaya sahip olabilecek gibi hissedeceksiniz. Siz doğal bir lidersiniz. Dün çekindiğiniz şeyler sizin için bugünün aşılması kolay görevleri olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

23 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Din ve manevi konulara ilginiz bugün oldukça yüksek olabilir. Bu konularla ilgili bilgilerinizi ve düşüncelerinizi yakın bir arkadaşınızla tartışabilirsiniz.

23 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararların ve bunun sonuçlarını fazla düşünebilirsin. Ayrıca bugün de güvendiğin insanlara dair kafanda soru işaretleri oluşabilir. Onları duygusaldan ziyade daha rasyonel bir algıyla yeniden değerlendirmek isteyebilirsin. Sevgiline kıskanç davranabilirsin. Kontrollü olmak bugün daha önemli? Çevrene karşı net tavırlar sergilerken onları kırmamaya da özen göstermen gerekebilir. Haklıyken haksız olmak istemezsin. Bugün asansör kullanırken iki defa düşünmen senin için daha iyi olabilir. Aksilikler seni bulabilir.

23 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı ve değişken kararlar size göre değilken birden kendinizi buna yöneltebilirsiniz. Pireye kızıp yorgan yakmamalısınız. Kendi doğanıza uygun davranmalısınız. Hemen her şeyden kopamayan sizlerin bu kadar öfkeli yaklaşımları birikim olabilir. Aşama aşama hareket etmeyi tercih edin.

23 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

23 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettirecek uğraşılar bulmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Günü sakinlik odaklı geçirirseniz iç huzuru tam aradığınız yerde bulabilirsiniz.

23 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün siz konuşurken karşınızdaki kişilerin sizi dinlemiyor olma ihtimali var. Eğer onlara kulak verirseniz önemli sorunları olduklarını anlayacaksınız. Objektif bir bakış açısından onlara tavsiye vermeniz arkadaşlarınızı rahatlatacaktır.

23 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle karşıt burcunuzda seyahat etmeye başlayan Ay'ın etkisiyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati odağınızı ilişkilerinize çevirecek. Evlenme, nişanlanma kararı alabilirsiniz. Yeniortaklıkları gündeme gelebilir.

23 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ortamınız, bu ortamdaki kişiler veyahayatınızda yürüttüğünüz projeler, üzerinizde baskı oluşmasını sağlayan unsurlar haline gelebilirler. Diğer taraftan kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak bazı hoş sürprizler ve gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.

23 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir gün. Geleceğiniz veya bulunduğunuz konumdan memnunsunuz. Yeni ortaklıklar kurabilir, önceki ortaklıklarınıza son verebilirsiniz. İş hayatında ve günlük rutinlerde zorlanıyorsanız daha fazla çalışmanız gerekiyordur.

23 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün partnerine odaklanmak isteyebilirsin. Ancak duygusal davranmak istemediğin halde karşılık bulamadığını hissedebilirsin. Sana karşı baskıcı tavır takınan kişilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Gün içinde birlikte çalıştığın insanlarla kurduğun ortaklık bağları için destekleyici enerjiler alıp çözüm odaklı olabilirsin.

23 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 27" R
Ay
Oğlak
23° 22' 49"
Merkür
Koç
16° 50' 32"
Venüs
Boğa
00° 49' 45"
Mars
Balık
29° 37' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 29"
Satürn
Balık
16° 33' 48"
Uranüs
Boğa
22° 20' 21"
Neptün
Balık
28° 54' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 04"
Lilith
Başak
23° 19' 21"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>