Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Maddi Düzene Giriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, kendinizi insanlara beğendireceğiniz bir gün olacak. Bir ürünü pazarlama veya bir fikrin sunulması gibi faaliyetlerde kendinizi göstereceksniz. Bu ayrıca, hayatınızdaki insanı ne kadar harika olduğunuz konusunda "ikna etmek" için de geçerli! Günün enerjisi size ekstra bir karizma katacak. Bugün kendinizin halkla ilişkiler uzmanısınız ve insanları uzmanlığınız ve yetenekleriniz konusunda ikna etmeniz çok kolay olacak.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Kendini gösterebilmen için harika bir gün. İnsanlar ise adeta kahkaha atmaya, keyiflenmeye yer arıyor! Eğlenceli olmaktan çekinme. Karşılaştığın bütün durumlara bir miktar kabulleniş de eklersen, yanılma şansın olmayacaktır. Şeyleri kafanda büyütme ve hafife almaya çalış. İnsanlar arasında bugün gerçekleşebilecek olan gerilimin büyük kısmının sebebi kendimizi çok ciddiye alıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olacak. Bu trendi değiştirmek için elinden geleni yap.Bugün kutlama günü! Hayatınızdaki ufak zaferler sizi günlük rutininden uzaklaştıracak ve etrafınızdaki insanlarla birlikte Güneş'inizin sıcaklığını hissedeceksiniz. İnsanlar size güvenecek ve otorite kazanacaksınız. Bu ufak zaferin tadını çıkarın ancak çok da fazla dikkatinizin dağılmamasına özen gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir veya daha fazla uzun vadeli hedefin yakın zamanda tamamlanması, bugün duraklamanıza ve bir sonraki hedefleyeceğiniz şeyi düşünmenize neden olabilir. Öncekinden daha hırslı olmaktan korkmayın, kendinize inanın.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda gelir- gider dengene çeki düzen vereceğin günler artık senin için başlıyor. Bugünden itibaren belli konularda cimri davranmaktan korkmayacak; hatta çalışanlarına veya ekibine tutumlu olmaları için uyarılarda bulunacağına işaret ediyor. Gün içerisinde duygusal düşünüp buna göre karar alabileceğin konular olabilir, dikkat! Bankalar ile aranda belli ödeme sıkıntıları baş gösterebilir. Bu konuda destek göremeyebilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tuhaf bir başarı arayışı içinde olup bunu hırs noktasına getirebilirsiniz. Bazı durumları gerilim noktasına taşımamalısınız. Özellikle ikili ilişkilerde duygusal başarısızlıklar hissederek bunun inatçılığı içine girebilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Yengeç'ler çocuk sahibi olabilirler, yine sağlık alanında başlatmak istedikleriniz için uygun bir gündesiniz. Cesaretiniz oldukça yüksek olacak.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik bir ödeme ya da sürpriz bir finansal durum oluşabilir. Arkadaşlarınızla iletişimde pürüzler olma ihtimali var.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki fikirleri gerçeğe dönüştürmek için cesarete ihtiyacınız var. Güvendiğiniz bir meslektaşınızla konuşarak bu cesareti kazanabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda, sizin aşk evinizde seyahat edecek. Bugün partnerinize ve çocuklarınıza vakit ayırmak iyi gelecektir.Uranüs ile Merkür arasındaki sert görünümün etkisiyle bugün beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Finansal olarak temkinli hareket etmeniz gereken bir gün.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızda bazı gizli işler döndüğünü hissedebilirsiniz. Yaşananların tüm boyutları net biçimde ortada olmasa da, tanıdıklarınıza parasal yardımlarda bulunmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Aile içinde biraraya geleceğiniz kişiler sizi mutlu edecek.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilgi duyduğunuz konuların üzerine heyecan ve tutkuyla gidebilir, yüreğinizin sesini her zamankinden daha fazla dinleyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı, sanatçı yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz, özgüvenle hareket edebileceğiniz bir gün olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün zihnin kaygılı ve endişeli olsa da karar aldığın konuların üzerine gitme niyetindesin. Özel hayatında rüzgâr senden yana eserken; sen de değişime ayak uydurmak, eskimiş bağımlı olduğunu hissettiğin insanlarla ve gruplarla vedalaşmak isteyebilirsin. Bu girişimin sosyal çevrende şaşırtıcı bulunabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 05" R
Ay
Oğlak
08° 05' 37"
Merkür
Koç
16° 28' 26"
Venüs
Koç
29° 25' 33"
Mars
Balık
28° 44' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 34"
Satürn
Balık
16° 27' 43"
Uranüs
Boğa
22° 16' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 12"
Lilith
Başak
23° 11' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>