Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güven Duymak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Aşkla ilgili sorunlar bugün size biraz strese sokabilr. Kendinizi bıraktığınız akışın tam ortasında bir engel olabilir. Bu engelle karşılaştığınızda, su birikecek ve bir şey yolu açana kadar baskı oluşturmaya devam edecek. Unutmayın, bu akışta ilerlemeyi aşağı inmek için seçtiniz. Engellerin teker teker üstesinden gelin.

Şu anda çok ciddi ve durgunsunuz, kişiliğinizi ve kişisel gücünüzü geliştirmeyi amaçlayan stratejiler ve hesaplamalar yaptığınız için düşüncelere dalmışsınız. Ama belki de etrafa bakıp nelerin olup bittiğini görmeniz gerekiyor. Birçok insan sorumsuzca davrandı. Bununla birlikte, katkıda bulunacak dahiyane fikri olan biri olabilir. Bu katkı şaka yollu karşınıza çıkabilir, o yüzden dikkat edin!

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Tuğladan duvara doğru koşuyormuş gibi hissedebilirsin - özellikle de günün erken saatlerinde. İyi haber şu ki akşama doğru ortalık biraz daha dinginleşecek. Duvara ne kadar baskı yaparsan, sana da o kadar baskı oluşur. Omuzların morarır, çok daha fazla enerji harcarsın. Bir adım gerilediğin takdirde, her şeyin ne kadar rahatladığını görürsün. Aslında içinden geçmek yerine duvarın etrafından dolanabileceğini de fark edebilirsin.Bugün bazı konularda gösterişçi ve doğrucu olmak konusunda dikkatli olun. Normalde sakin ve sessiz biri olabilirsiniz fakat söz konusu müzik ve sanatsa fikrinizi hemen dile getirmek istiyorsunuz. Orada durun. Sizinle aynı fikirde olmayanların üzerine gitmeyin. Giderseniz kesinlikle başarılı olamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işler her zaman olduğundan daha sorunsuz gidecek. Kısa bir zaman zarfında çok fazla şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her ne kadar çevrenizden birinin gruptan ayrılması muhtemelse de ilişkiler genel olarak can yakın ve yardımsever olacak gibi görünüyor. Bu gece ise: Bir partiye katılın ya da çok fazla insanla iç içe olacağınız bir yere gidin. Kendinizi normalden daha sosyal hissedeceksiniz!

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içinde maddi konular,ve para konularıyla ilgili elinizde kalan ve tamamlanması gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Kontrolünüz dışında kalabilecek durumları göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz. Akşam saatlerinde iletişim hızlanabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evin, duyguların, ilişkilerin ve dostluklarına yönelik gelişmeler gündeminde olacak. Ama sana şunu söyleyebilirim; hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak fikrini abartman, bugün anlam veremediğin duygu yoğunluğundan kaynaklanabilir. Güven duymak bir ihtiyaç haline gelebilir, her duyduğun sözden bir mana çıkartman, birileri tarafından itici bulunabilinir. Aranın iyi olduğu kişiler ile beklenmedik tartışmalar yaşayabilirsin.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda geçmişte yapmış olduğunuz hatalara benzer kararlar gündeme gelebilir. Karşınıza gelen yeni ve cazip tekliflere karşı dikkatli olmanızda fayda var.Hayatınızdaki bazı gerçek noktaları doğru bir şekilde artık tespit etmelisiniz. Yüzleşmeniz gereken bir gün.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bugün işlerinizde düzenli ve pratik olacağınız zamanlar var. Detaylara boğulmanız işinizi yapmaya engel olmasın, dikkatli olun. İletişimden kaynaklı anlaşmazlıklara karşı özenli yaklaşmakta fayda var. Akşam saatlerinde karışık duygular içinde olabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabalamak istememe hali ilişkinize zarar verebilir bu yüzden dengeyi kurmaya çalışın. Dengede bir ilişki sizi çok daha sevgi dolu yapar ve partnerinizi mutlu eder.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girdiğiniz ortamlarda çılgın tavırlarınızla göze çarpma olasılığınız yüksek. Bu durum gözünüzü asla korkutmasın çünkü insanlar size hayranlıkla bakıyor. Cesur tavrınız kendinize olan özgüveninizin bir yansıması ve bu da takdir edilmekte.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki insanların sizi yönetmeye çalıştığını hissedebilirsiniz. Eleştiriye pek açık değilsiniz, siz yine de karşınızdaki kişilerin söylediklerini göz ardı etmeyin.Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile birlikte yurt dışı, akademi ve hukuk konularında şansın sizden yana olduğu bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günleri vize, pasaport başvurusu yapmak için değerlendirebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Stres altında fevri kararlar verebilirsiniz. Bunları hayata geçirdiğinizde zarar görebilirsiniz.Direktif aldığınız insanlarla uyuşmazlıklar yaşamanız mümkündür. Ani tepkiler vererek durumu aleyhinize çevirmekten kaçının.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerlikle ilgili konularda, ortaklı işlerinizin seyrinde pozitif gelişmeler olacak ve işleriniz kararlı bir şekilde hızlanacaktır. Hayatınızda diğer insanlardan çok daha fazla destek gördüğünüzü düşündüğünüz ve fiziksel anlamda da bunu hissettiğiniz bir döneme giriş yaptınız. Aşk hayatınızda siz beklentinizi çok yükseltmediğiniz sürece her şey yolunda.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; detay gerektiren çalışmalarda başarı sağlayabilir ve çevrene düşündüklerini istediğin gibi aktarabilirsin. Fakatarkadaşlarınla rekabet etmek zorunda kalabilirsin. Sağlığın açısından dikkat etmen gereken bir gün olurken; kendini yoracak veya riske atacak aktivitelerden uzak durmalısın.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 03" R
Ay
Aslan
13° 48' 00" R
Merkür
Koç
28° 35' 36"
Venüs
Boğa
18° 33' 52"
Mars
Koç
10° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 34"
Satürn
Balık
17° 42' 55"
Uranüs
Boğa
23° 10' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 57"
Lilith
Başak
24° 55' 11"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>