Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ekstra Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün konu aşk olduğunda, insanlar biraz tartışmacı olabilirler. İçgüdüleriniz kendinizi sınırlamanızı söyleyebilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Kalbinizin ihtiyaç duyabileceği şey biraz özgürlük ve tarafsızlık. Hassas doğanız, elinizin altındaki konuları anlamanızı sağlayabilir.

Bugünün gezegensel dizilimi, profesyonel yaşamınıza sıkı bir şekilde bakmanızı kuvvetle öneriyor. Kariyerinizin veya işinizin sizin için en uygun olan şey olmaması ihtimali olabilir. Muazzam bir yeteneğiniz var ve bunu gösterebileceğiniz bir ortamda çalışmalısınız. Yaratıcılığınızın engellenmesi olasıdır. Peki ya güzel haberler? Yaratıcılığı çıkış noktanız almak için çalışmanız gerekmez. Sizce hafta sonları ne güne duruyor?

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Gösterişli olacağın bir gündesin. Fiziksel olarak hem enerjin hem güdün mevcut. Bu enerjiyi iyi şekilde değerlendirmek istiyorsun. Evin için fiziksel hareket gerektiren işlere girişmeyi dene. Bahçeyle uğraş, garajını temizle. Savaşçı kostümünü giyip yaşam alanına bir el atarsan iyi hissedeceksin. Öyleyse kendini süpürge, kürek ve çekiçle donat!Bugün, kendinizi ifade etmezseniz insanlar bir şeylerin yolunda olmadığını düşünebilir, konuştuğunuz kişi sizi sıktığını sanabilir. Sohbete katılın. Güçlü fikirler havada uçuşabilir bu yüzden sizin fikrinizin de herkesinki kadar geçerli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Canlı ve zeki olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İfade özgürlüğü sizin için önemli bir konu teşkil edebilir. Kendinizi kürsüye çıkmış, inandıklarınızı savunurken bulursanız şaşırmayın. Başkalarının sizi dikkatle dinlemesi muhtemel, bu nedenle argümanlarınızı açık, kısa ve öz şekilde dile getirin. Önemli bir dava uğruna savaşmaya hazır bir grup devrimciye motivasyon konuşması yaptığınızı farz edin. İyimser ve yüreklendirici mizacınızla başkalarına ilham verebilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bu gün negatif elektrik aldığınız insanlara karşı daha pozitif davranmaya çalışın. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elektronik eşyalarına dikkat etmeli, araba kullanırken konsantrasyonunu bozacak ne varsa uzak durmalısın. Bugün dikkat eksikliğine yer vermek senin için iyi olmayacak. Annene karşı hassasiyetin artabilir. Onun sağlık sorunları ile daha fazla ilgilenmek istiyorsun. Uzun telefon konuşmaları ile gönlünü alacak vaatlerde bulunabilirsin. Kariyer konusunda ilerlemek isteyen bir Yengeç burcuysan,ortamına ve davranışlarına daha dikkat etmen gerekebilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınız ve ofis ortamınızla ilgili ani sürpriz bir değişim şansı elde edebilirsiniz. Bu şanstan kaynaklı oluşumlar uzun vadeli sağlam bir noktaya ilerleyebilir. Bugün daha fazla sosyal ilişkilerinizi güçlendirecek bağlantılar içinde olmalısınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye ve gereksiz harcamalardan uzak durmaya bakın. Başkalarından destek de arayabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birilerinin sizinle oyun oynuyor düşüncesi kalbinizi kırıyor oysa öyle birşey yok sadece siz evham ediyorsunuz. Tetikte olmanız mutsuzluğunuzu hazırlamanız demek.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz haber bugün size ulaşacak ve çok önemli bir başarıya imza atacaksınız! Bunu gösterişli bir şekilde kutlamak yerine evinizde dostlarınızla parti verebilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zıt burcunuz Oğlak'ta gerçekleşecek olan Satürn ve Plüton kavuşumu ilişkilerinizi gündeme getirecek. Evliliğinizde veortaklıklarınızda zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.Evliliğinizdeki veortaklıklarınızdaki sorumluluk paylaşımıyla ilgili tartışmalar yaşayabilirsiniz. Problemli ilişkilerinizde kopuşlar meydana gelebilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcuhayatınız, kariyeriniz ve toplum önündeki imajınız konusunda daha pozitif olmaya ihtiyacınız var. Bugün bu anlamda daha pozitif olabilir, kafanızdaki inanç kalıplarınız değiştirebilirsiniz. Kendinize, günlük yaşantınıza ve alışkanlıklarınıza önem vermeniz gerekiyor. Yeni düzenlemeler ve çalışkanlık şart.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; kendini ve duygularını sorguladığın bir süreçten geçmektesin. Bunu yaparken de mantıklı düşünmeye ve karar almaya çalışabilirsin. Maddi konularda ve harcamalarda seni aşan durumlarla karşı karşıya olabilir; isteklerini gerçekleştirebilmek için çaba sarf edebilirsin.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 55" R
Ay
Aslan
17° 21' 17" R
Merkür
Koç
28° 56' 33"
Venüs
Boğa
18° 55' 24"
Mars
Koç
10° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 42"
Satürn
Balık
17° 44' 09"
Uranüs
Boğa
23° 11' 19"
Neptün
Balık
29° 18' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 51"
Lilith
Başak
24° 57' 07"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>