Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ailene Daha Çok Bağlanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 100%

Ulaşmaya çalıştığınız kişinin mesajlarınızı kesinlikle aldığı konusunda kesin olmayın. Belki de bu kişinin sizi tamamen görmezden geldiğini düşünerek bir cevap bekliyorsunuz. Belki de bu kişi sormaya çalıştığınız soruyu anlamıyordur. Aşk ve romantizm meseleleri söz konusu olduğunda, bir şeyleri harfi harfine dile getirmeniz gerekir.

Bugün biraz daha derinlere inin. Bir süredir kafanızda kurduğunuz yaratıcı projeye odaklanın. İşleri tamamlama zamanı. Fikirler harika, ama onları işe yaratabilmenin anahtarı uygulamadan geçiyor. Kaynaklarınızı birleştirin ve bir plan yapmak için biraz zaman ayırın. Bugün eylemlerinizi anlayabilme konusunda daha başarılı olacaksınız.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda gösterişçi ve doğrucu olmak konusunda dikkatli olun. Normalde sakin ve sessiz biri olabilirsiniz fakat söz konusu müzik ve sanatsa fikrinizi hemen dile getirmek istiyorsunuz. Orada durun. Sizinle aynı fikirde olmayanların üzerine gitmeyin. Giderseniz kesinlikle başarılı olamayacaksınız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte özellikle eğitim, yurt dışı, yabancılarla bağlantılı konular, uzaklar ve yolculuklarla ilgili sizi destekleyici koşullar içinde bulunabilirsiniz. Yapacağınız seyahatler iyi geçebilir, yeni insanlar tanıyarak, yeni yerler görerek kendinizi her anlamda zenginleştirebilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta ortasında epey yoğun bir gün geçirebilirsin. Kafeinli ve tatlı tüketimin artabilir ancak sağlığına dikkat etmediğin takdirde sağlık sorunların baş gösterebilir. Duygusal anlamda çabuk etki altına girebileceğin bugün, karar almak konusunda aceleci davranmamanı öneririm. İlişkin devam ederken, güvende olma arzun artacaktır. Evliliğinde ise uyum ve anlayışın yarattığı sinerji, huzurlu bir ortama dönüşebilir. Ailen ile arandaki güven bağlarında bir güçlenme söz konusu olabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda yeni bir düzen yaratmak isterken bazı fırsatları kaçırmamalısınız. Risk almak adına güzel bir gündesiniz. Bugün yeniden düşünmek ve yeniden başlamak gibi fikirler sizi umutsuzlaştırmasın. Sağlıklıysanız her şeye yeniden başlayabilirsiniz. Umut dolu olun.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle geçireceğiniz zamanlar var. Öğlen saatlerinde kendinizi güvende hissedeceğiniz ortamlarda olmak size iyi gelecektir. Çevrenize karşı iyimser bir hava içinde olabilirsiniz. Yüksek beklentilere karşı kendinizi kontrol etmenizde fayda var.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel bakımınıza önem gösterdiğinizde size olan ilginin artması da son derece normal, zira etrafınızdaki insanları mıknatıs gibi kendinize çekebiliyorsunuz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla uzaklar, seyahatler planları yapabilir; beraber sizleri mutlu edecek konulara odaklanabilirsiniz. Bekarsanız bu vasıtayla birileriyle tanışabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün adeta bir dedektif gibisiniz! Olayların arkasında yatan sebepleri buluyor ve sır perdelerini ortadan kaldırıyorsunuz. Arkadaşlarınızın sürekli size danışmak istemesinin sebebi belli oldu!

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim evinizde seyahat eden Ay bugün kendinizi ifade etme isteğinizi arttırıyor. İletişim trafiğinin yoğun olacağı bugün yakın çevrenizden önemli haberler alabilirsiniz.Ay ve Mars karesinin etkisiyle beraber çalıştığınız kişilerle iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Gereksiz gerginliklerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yükümlülüklerinizin farkındasınız ve yapmanız gerekenleri yapmak için zaten çabalayacaksınız. İnsanlar bunu fark etmeden size bazı şeyler dikte etmeye çalışırlarsa alttan alın ve görevlerinizi yerine getirmeye devam edin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle bekar Yengeç burçlarının evlilikle ilgili planlarının arttığı bir zaman dilimi. Hayatınızı önem verdiğiniz kişi ile birleştirmek konusunda özel bir planınız olabilir. Ortaklı işler veanlaşmalarınıza da hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda hayal kırıklıkları yaşamamak için beklentilerinizle beraber karşı tarafın beklentilerine de önem vermelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; yakınlarınla veya çalışma arkadaşlarına kendini ifade etmekte oldukça başarılı olabilir ve konular üzerindeki hakimiyetini kolayca kurabilirsin. Partnerinle planlayabileceğin kısa bir seyahat moral ve motivasyonunu yükseltebilir. Akşam saatlerini daha çok eşine ayırabilir ve romantik olabilirsin.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 51" R
Ay
Boğa
01° 24' 23" R
Merkür
Koç
20° 57' 12"
Venüs
Boğa
09° 15' 49"
Mars
Koç
04° 53' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 44"
Satürn
Balık
17° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 59"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 52"
Lilith
Başak
24° 04' 54"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>