Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Detaylara Odaklanman Gerekiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Konuşmadan önce düşünmeye çalışın. Günün enerjisi sevdikleriniz veya meslektaşlarınızda aşırı hassasiyet yaratabilir. İnsanlar, onlara nazikçe davranmanızı isteyecek ve yaptığınız iyilğin karşılığını verecekler. Onlara karşı eleştirel veya alaycı olmayın. Anlayşlı ve empatik olmanın işe yaradığını göreceksiniz. Çok temkinli davranıyor gibi hissedebilirsiniz, ancak gösterdiğiniz bu ekstra dikkat buna değecek.

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Büyük olasılıkla, dikkatli olmamanın bedeli olarak oldukça duygusal dramaların içinde kendini bulacaksın. Sakin ve kendine hakim olmak ve öyle kalmalısın. Rahatlayıp yalnız kalabileceğin bir yer bul. Enerjin güzel evet, ama böyle bir günde daha ketum ve gösterişsiz olabilirsin. Çevrendekilerle iyi geçin.Kendi gerçekliğinizi yaratın. Muhtemelen elinizde kukla ipleri var ancak onları kullanmak için yeterince cesur değilsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Acele etmeyin ve hedeflerinizi unutmayın. An itibariyla bahisler her zamankinden daha yüksek, bu yüzden en küçük hareketin birkaç kat büyütüldüğünü fark edeceksiniz. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun; zira söyledikleriniz hafife alınmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz. Kendinizi oldukça güçlü ve enerjik hissediyorsunuz. Mevcut veya potansiyel bir aşk partneri de size eşlik edebilir. Geceniz tahmin etmediğiniz kadar güzel geçecek.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar hayatında hiçbir zaman önceliğin haline gelmedi. Ama sence de bugünlerde göz ardı ettiğin şeyler sence de fazlalaşmaya başlamadı mı? Bugünlerde detayları göz ardı edip hızlı kararlar almak senin için iyi olmayacak. Aşk hayatında maruz kaldığın dış etkilerin farkında olmanı öneririm. Maddi konularda sıkıntılar yaşamanın sebebi harcamalarındaki dengesizlikler olabilir. Daha planlı ve tutarlı olmanın zamanı geldi. Mutlu olmanın sırrı küçük detaylarda olabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Partnerinizin size olan ilgisini arttırmak için ona sizden beklediği ilgiyi gösterin. Ortaklı ilişkilerinizde kuracağınız doğru iletişim sizleri daha güvende hissettirecektir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular ön planda olabilir. Dengeli enerjiler içinde olacağınız bir gündesiniz. Babanızla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Evinizle ilgili ufak tefek işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İştahınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahat planlarınız gündeme gelebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki eksiklikleri tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. Düşünerek hareket edeceğiniz için sonrasında aldığınız kararlardan dönmek zorunda kalmayabilirsiniz

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle sağlıkla ve parayla bağlantılı konularda çok daha yenilikçi ve mantıklı adımlar atıyorsunuz. Sağlıkla bağlantılı denenmemiş yönemlere el atabilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde zorlu bir dönemdesiniz ve yaşadığınız tüm sıkıntıları içinize atıyorsunuz. Partnerinize ilişkinizi ilerletmek için ne kadar çok çabaladığınızı ve ondan da aynı şeyi beklediğinizi söyleyin. Utanmanıza gerek yok.

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ev ve aile konularını yöneten 4. evinizde seyahat edecek. Bugün ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Evde, sevdiklerinizle vakit geçirmek için uygun bir gün. Evlilik evinizde seyahat etmekte olan Jüpiter'in Ay ile kuracağı sert etkileşim bugün evlilik veortaklıklarınızda çıkabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyallik önplana çıkacaktır. Çeşitli sosyal ortamlarda insan gruplarının arasına karışabilirsiniz. Yine de bu gruplar içinde sinirinizi bozacak olaylarla karşılaşmanız mümkün; tepkiselliğinizi kontrol etmeniz gereklidir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu ikili ilişkilerdeki karmanızın tekrarlanmaması için her zaman yaptığınız hataları yapmamanız gerekiyor. İlişkinizden sizi aydınlatacak tarafı seçmeniz gerekli. Karanlık arayana karanlık şüphe arayan şüphe bulur. Çok çalışmanın çok fayda getireceği zamanlardan geçiyorsunuz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; ailenle ilgili finansal konular gündem oluşturmaya başlarken, partnerinin gelir kaynaklarında değişimler de oluşabilir. Planların istediğin gibi ilerlemediğini düşündüğün anda beklemediğin bir destek alabilirsin. Bu dönem sezgilerindeki artış ve hayatta bakış açın farklılaşmışken elindeki reçeteyi iyi okumaya bakmalısın.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>