Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tutumlu Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ruhani bir havada olabilirsiniz! Her zaman güçlü sezgisel yeteneklere sahiptiniz, ancak bugün bu hisler çok daha güçlü olabilirler. Zamanın ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan şeyleri hissedebileceksin. Ya da sevdiklerinizin başına neler geldiğini, onların duygu ve düşüncelerini okuyacaksınız. Diğer insanların enerjisini bir sünger içinize çekeceksiniz. Bu yönünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın.

Bazı yeni teknolojilerle ilgilenebilirsiniz. Belki bazı yeni bilgisayar uygulamalarıyla çalışıyorsunuz ve nasıl çalıştıklarını seviyorsunuz. Yeni bir programlama dili öğrenebilir veya grafik tasarım becerileri kapabilirsiniz. Teknolojik araçlara derinden dalmaktan korkmayın. HTML veya Java dilini nasıl yazacağınızı öğrenirken kendinizi harika hissedeceksiniz. Veya kişisel bir Web sayfası oluşturmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Evini tamir etmek için sanatsal yeteneklerinden faydalanabilirsin. Kitaplar ve iç dekorasyon, Feng Shui kolaylaştırıcılar olabilir. Fakat fikirlerinin çoğu estetik anlayışından filizleniyor. Yeni tarifler denemek isteyebilirsin de. Günün bu şekilde geçirebilirsin ve akşam da misafirlerini ağırlayabilirsin!Bugün birisinin size değerlerinizi veya görüşlerinizi sorgulatmaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Ama muhtemelen aynı zamanda, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, düşüncelerinizi değiştiremeyeceğini hissedeceksiniz. Siz düşüncelerinizin arkasındasınız ve kolay kolay fikriniz değişmez. Bazıları dik kafalı olduğunuzu düşünebilir, ancak şu konuda rahat olun ki düşüncelerinizi değiştirmek için bu kadar uğraşan birinin muhtemelen bir niyeti vardır. Bu yüzden silahlarınıza sarılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kutlama günü! Hayatınızdaki ufak zaferler sizi günlük rutininden uzaklaştıracak ve etrafınızdaki insanlarla birlikte Güneş?inizin sıcaklığını hissedeceksiniz. İnsanlar size güvenecek ve otorite kazanacaksınız. Bu ufak zaferin tadını çıkarın ancak çok da fazla dikkatinizin dağılmamasına özen gösterin!

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Muhtemelen başkalarının sizin hakkında ne düşündüğüne çok dikkat ediyorsunuz. Yanlış değerlendirilmekten yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorsunuz. Kendinize güvenin yeter.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mevsim kış, ama sen evde değil dışarıda sevdiklerinle zaman geçirmek isteyeceksin. Alışkanlıklarına ve sevdiklerine daha sahiplenici davranıyorsun. Harcamalarında aşırıya kaçabilir, lüks tüketim konusunda savurganlık yapabilirsin. Diğer ay sıkıntı yaşamak istemiyorsan şimdiden bu uyarımı dikkate almanı öneririm. Özellikle Pazartesi gününden itibaren! İş kurma planların varsa, küçük masraflar seni bu günlerde sıkıştırabilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi suçladığınız bazı konular yüzünden kendinize biraz daha şefkatli davranmalısınız. Sizler, empati yeteneği gelişmiş insanlarsınız. Saygılı duruşunuzu korumalısınız. Sevgiyi hakkedene vermeniz ve o kişiyi bulmak için gayret göstermeniz gerekmektedir.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı uğraşlara zaman ayırmaya bakın. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz güzel ve eğlenceli olabilecek zamanlar var. Çocuklar da sizi meşgul edebilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda duygusal boşluklar olan ve herhangi bir bağımlılık geliştirmeye meyilli bir dönemdesiniz. Bu yüzden kendinizi dengeye getirmelisiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmekten asla çekinmeyin. Bırakın tüm dünya nasıl hissettiğinizi öğrensin. Gerçek benliğinizi göstermek istediğiniz insanların yanında kendinizi asla frenlemeyin, kalbinizden geçen kelimelerin dilinize dökülmesine izin verin.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aşk evinizdeki seyahatine devam edecek. İlişkiler evinizde seyahat etmekte olan Satürn ve Plüton'un Ay ile kuracağı destekleyici etkileşim romantik ilişkileriniz için keyifli bir güne işaret ediyor.Bugünü evlilik hayatınızı canlandırmak için değerlendirebilirsiniz. Partnerinizle birlikte keyif alacağınız aktivitelere katılmak iyi gelecektir.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizi ve ailenizi hayatınızın merkezine yerleştirdiniz. Haklısınız da. Çünkü neredeyse hayatınızda altı çizili tüm alanlarda partneriniz var. Size desteği sonsuz. Yine de kör olmak, karşılıksız vermenin suyunu çıkartmak yanlış. Duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmeniz gereken bir gün.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; haftanın bu son gününde yüreğinin götürdüğü yere doğru gitmek isteyebilir ve çok da şanlı olduğunu fark edebilirsin. Bugün kendini, yanında rahat hissettiğin arkadaşlarınla birlikte olabileceğin gibi bu alanlardaki fırsatlara karşı da gözünü açık tutmaya bakmalısın. Zira beklemediğin insanlar, ummadığın sorunlar yaratabilir.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>