Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız sapasağlam duruyor. Buna rağmen tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtıyor. Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama hep heyecanlı garip bir ikili yapıyor.

İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir. Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız.

Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz. Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor.

Bugünlerde maddi anlamda bir depresyon yaşayabilirsiniz. Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size çok pahalıya mal olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz biraz umutsuzluk içinde olabilir. Sizi üzmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili bir kırgınlık yaşayacaksınız. Tartışmalı, yorucu geceler sizi bitkin bir sabaha uyandırıyor. Arkadaş çevrenizdeki çözümsüz tartışma merakı, size artık biraz itici geliyor gibi.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:12 Ay-Uranüs kavuşumu, mesleki konularda bir değişimin, yeni bir kararın işaretçisidir. Eğer işinizden ne zamandır memnun değilseniz ayırabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber varsa onu alabilirsiniz. Ancak şunu belirteyim ki, yaşanması muhtemel olan yeni bir değişimdir. Bu değişim, yaşamınızda yeni bir yol açabilir. Eğer siz bir karar verip ayrılmayı düşünüyorsanız, yukarıda yazdığım noktalara lütfen dikkat ediniz. Saat 10:46-13:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresinde, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Saat 13:03 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay, iç dünyamızda huzurun  işaretçisidir. Tensel ve maddi konularda güvenli olana yönelirsiniz. İstikrarlı hareket etmeye çalışabilirsiniz. Arkadaşlık ve eş ilişkilerinde sıcaklık, besleyicilik, koruyuculuk, güvenlik gibi konular sizin için gayet değerlidir. Güvenliğimizi her anlamda önemsememiz dileğimle,

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vade işlerden hoşlanıyor ve hiçbir işinizi aceleye getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Maddi ve ilişkiler konusunda kaçırdığınız konular yeniden karşınıza çıkacak. Kariyer ve toplumsal başarınıza güç veriyor. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumları içinizden yargılamalı ve bu konuda taviz vermemelisiniz

29 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlanmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olaylar güzelleşiyor. Kişisel hayallerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Motivasyonunuz bazı kişilere ilham verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden destek almak sizi motive edecektir. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra koşullar değişebilir. Geleceğinizle ilgili konularda daha fazla destek alabilirsiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızla, mantığınız arasında kalıp zorlanabilirsiniz. Konuya bakış açınız çok önemli. Uzun vadede mantığınızla hareket etmek sizin için daha iyi.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu süreçte içinizi kaplayan pozitif duygular birlikte olduğunuz herkese yansıyarak olumsuz ve ümitsiz bir olayı dahi pozitife çeviren sevinç ve mutluluklara sebep olan haberler alırsınız. Negatif duygulardan, korkulardan ve tüm sıkıntılardan sıyrılarak oldukça hoş vakitler geçireceksiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki düşünceler sizi endişelendirmeyecek. İşlerinizde önemli bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Çok önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi sabah saatlerine denk getirmeyin.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde mesleğinizle ilgili herhangi bir başlangıca girişmeksizin düşük enerjilerle vakit öldürebilirsiniz.Öğle saatlerinden itibaren arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

29 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 00" R
Ay
Yay
05° 35' 40"
Merkür
Koç
16° 01' 13"
Venüs
Koç
26° 20' 23"
Mars
Balık
26° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 39"
Satürn
Balık
16° 14' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 05"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>