Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:37 Jüpiter-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, yakın çevremiz,hayatınızdan  eğitime kadar olan tüm meseleleri gözden geçirmenin önemini vurguluyor.  Kimlerle iletişim kuruyoruz, nasıl bir bağımız var bunlar çok önemli hale geliyor. Çok mu eleştirel, fazla mı kusur bulucu yoksa her şeyin en doğrusunu bizim bildiğimizi düşünen biri miyiz? Kendimizi geliştirmek, verimli ilerlemek adına neler yapıyoruz? Şu andaki mevcut durumumuzdan memnun muyuz? Bilgi ve tecrübelerimizi geliştirme yönünde eksiklerimiz var mı bunları da gözden geçireceğiz. Sağlık, verimlilik, huzur, kişisel gelişimi önemseyeceğiz. Saat 05:30 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişinde, yüreğimizin içinde sanki bir nehir akıp gidiyor.  Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların görüşleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 13:06 Ay-Güneş ve saat 22:58 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, hayata bakış açınızı olumlu hislerle çevreleyen, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan bir enerjidir. Sizi destekler, huzurlu kılar, anlamlı ve güzel duygularla insanlara yaklaşmanızda ışığınız olur. Yaşama karşı inancınız yükselir. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz karşılıksız kalmaz. Keyifli bir  Cumartesi  günü geçirmeniz dileğimle

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. İş birliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz.. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Parasal gelişmeleriniz olumlu bir şekilde takip ediyorsunuz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekiciliğiniz ve güçlü hafızanız ilerlemenize yardımcı olabilir. Sizi kalabalıklardan ayıracak birortaya koymaya bakmalısınız. Dış görünüşünüzde ya da işleri halletme yöntemlerinizde yapacağınız değişiklikler romantik karşılaşmaları veya etkileşimleri körükleyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç sesinize daha çok kulak vermelisiniz. Yeteneklerinizi daha başarılı şekilde ortaya koyabilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatle veya eğitimle ilgili konularda tembel etkiler altındasınız. Bu yüzden seyahat ve tatillerinizde dalgınlıklara dikkat edin. Bu aralar kafanızı rahatlatmaya çok fazla ihtiyacınız var.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilecektir. Akşam saatlerinde huzur ihtiyacınız artabilir.Felsefi konularda ilerleyebileceğiniz, destek ve eğitim alabileceğiniz çok özel etkilere sahipsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ve bilhassa deniz yolculuklarıyla ilgili bilgi toplama, seyahat planı tasarlama gibi keyifli ve ruhunuzu gevşetecek faaliyetlere yönelebilirsiniz. Müzik ve sanat tarihi ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 31" R
Ay
Yay
10° 04' 02"
Merkür
Koç
16° 03' 13"
Venüs
Koç
26° 46' 22"
Mars
Balık
27° 04' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 32"
Satürn
Balık
16° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 08"
Neptün
Balık
28° 48' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 50"
Lilith
Başak
22° 57' 26"
True Node
Koç
15° 30' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>