Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük aşk oyunlarına kapalısınız. Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkına varmasını beklemeyecek gibi görünüyorsunuz.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, hem hayatı güzel yanlarıyla görmenizde hem de aşk ve ailevi konularda ciddi bir şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizde yardımcınızdır. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki haklısınız ve hakikaten karşılaştığınız durum dayanılmayacak kadar sıkıntılı. Ne yaparsanız yapın partneriniz sözden anlamıyor ve anlaşma ortamı sağlanamıyor. Bu durumda tabi ki kendinizi ezdirecek haliniz yok. Fakat boşluktaki saat diliminde inatlaşmak son derece sakıncalı olduğu gibi, çözüme ulaşmak da o denli zordur. Saat 23:08 itibariyle, Kova burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  güven duygunuz yükseliştedir.  Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir.  Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın verdiği duygularla , romantik bir duygu seli içinde olacağınızı gösteriyor.Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istediklerinizi listeleyerek ve bir sıra dahilinde tutarak ilerlemeniz istediğiniz şeylerin olmasını kolaylaştırabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda olumlu gelişmelere neden olabilecek ya da geleceğinize katkısı olacak bir fırsat yüzünü gösterebilir. Uzlaşmacı olmanız durumunda bazı ilişki veyabirlikleriniz olumlu etkilenebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda hareketlilik söz konusu. Eşinizle birlikte bazı konuları yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Öğleden sonra iletişim konuları gündeme gelebilir. Ticari konularda kısmetler söz konusu olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerde ani çıkışlar, keyfiniz kaçabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizdeki sıkıntı su yüzüne çıkabilir. Karşılıklı restleşmelere varabilir bu durum. Anlık kararlar vermek yerine, sakin olmakta fayda var.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde keyifli iletişiminizle özenli davranabilirsiniz. Bazı fikirleriniz hayattan keyif almanızı engelleyebilir. Planlarınızda birtakım değişiklikler yapmalısınız

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili pürüzleri aklınıza getirseniz bile çözebilmek veya çözülmesi için çaba göstermek adına doğru enerjilere sahip değilsiniz.Burcunuzun yönetici gezegeni Ay uzun bir süre boşluk etkisinde bulunacak. Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizden uzak ve izole olmayı arzu edebilirsiniz. En iyisi bugün akşam saatlerine kadar akışta kalıp hayatınızın krizli alanlarına odaklanmak beklemelisiniz. Ay’ın Kova burcuna geçişiyle birlikte ortak kazanımlar üzerine planlama yapabilmeniz mümkündür.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 24" R
Ay
Yay
08° 17' 46"
Merkür
Koç
16° 02' 21"
Venüs
Koç
26° 36' 06"
Mars
Balık
26° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 36"
Satürn
Balık
16° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 21"
Lilith
Başak
22° 56' 30"
True Node
Koç
15° 31' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>