Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak program yapmanız zor gibi ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.

İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez.

Yakınlarınız sıkışık durumunuzu biliyorlar. Çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda size destek olabilirler. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.

Bu günlerde haklı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Kafanız pek çok işle meşgul. Bu da duygusal yaşamınızı ihmal etmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin davranışlarınızdan çok etkilenen bir yakınınızla daha yakından ilgileneceksiniz. Size zaman, zaman yorucu gelse de, kendinizi onun koruyucusu gibi görmeniz, yakınınızı kolay isteyen biri yapıyor. Bu ilişki bir süre daha böyle devam edecek. Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, kimi sorunlar da buradan kaynaklanıyor.

17 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs burcunuzda ilerleyecek.  Değerlerinize sahip çıkışınız öylesine güçleniyor ki, dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı kalenizi savunursunuz.  Sevdikleriniz gözünüzün bebeğidir. Onların her türlü gereksinimlerini karşılamak, huzur ve güven içinde yaşamaları adına elinizden geleni yaparsınız. Anneniz, babanız, çocuğunuz, eşiniz, eviniz, yaşadığınız toprak, sahip olduğunuz her şeyi, kısaca sınırlarınızı korursunuz. Bu süreçte insanlar, sizin  ne kadar duyarlı ve sevgi dolu bir insan olduğunuzu fark ederler. İlişki anlamında da karşınıza arzu ettiğiniz kişilik özelliklerine sahip biri çıkabilir. Devam eden ilişkilerde de sevgi alışverişi gayet olumludur. Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

17 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

17 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kontrolü ele almanız ve sezgilerinize güvenerek hareket etmeniz daha yararlı olabilir. Ortaya koyduğunuz işlerde kendinizi bir numara olarak göstermeniz itibar kazanmanızı sağlayabilir. Değişimler ve yenilikler sizi korkutmasın. Gün geneli: Duygusal anlamda hassas bir gündeyiz. Duygularımızı kontrol etmemiz ve kontrollü hareket etmemiz gerekebilir. Dün olduğu gibi bugün de, ülke insanını ilgilendiren konular, mülteciler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili kişiler, sporcular, gençler, sanatçılar, maddi alanlar, uluslararası ilişkiler veya yabancılarla ilgili başlıklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, bilişim, medya, yayıncılık, finans, halkla ilişkiler konuları ön planda. Akşam saatlerinde birbirimize yardım etmekten keyif alabilir, ruhsal çalışmalar veya maneviyatımızı kuvvetlendirecek aktiviteler söz konusu olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanacağınız olaylar yaşanabilir. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerde daha verimli olabilirsiniz. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşması zaman alabilir.

17 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz her zaman yüksek olmalı.

17 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Bol bol gezmek isteyeceksiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bugünde daha çok sefahat yaşama ve size keyif verecek bu tür etkinliklerle vakit geçirmelisiniz.Ay’ın boşlukta olacağı saatlerde yeni bir başlangıçtan ziyade elinizde daha önceden hazır halde olan keyif alanlarının tadını çıkarmalı ve zihninizi basit işlere yormalısınız. Akşam saatlerinde daha somut konular önünüze çıkacaktır.

17 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

17 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 48' 42" R
Ay
Boğa
14° 41' 36" R
Merkür
Koç
21° 43' 04"
Venüs
Boğa
10° 23' 02"
Mars
Koç
05° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 34"
Satürn
Balık
17° 12' 52"
Uranüs
Boğa
22° 47' 09"
Neptün
Balık
29° 07' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 50"
Lilith
Başak
24° 10' 57"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>