Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde bu konuda size çalışacak saatler var, zamanı değerlendirmelisiniz.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazı durumlarda yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde hiç umulmadık bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları duygusu yaratabiliyor. Bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 03:32 Ay-Uranüs karşıtlığı, kendimize yeni bir yol belirlemek isteriz. Problemlerden kurtulmak isteriz. Çünkü keyfimizi kaçıran şeylerin bizim üzerimizde bir hayli etkili olduğunun, bunun da moralimizi bozduğunun farkındayızdır.Saat 04:57 Ay-Güneş görünümünde, ailemizin varlığı, sevdiklerimizle olmak arzusu, kendimizi huzurlu hissedeceğimiz ortamlar tümüyle kıymetlenir. Güzellikler isteriz çevremizde. Bu saatlerde bizi en çok ne mutlu ediyorsa ona yöneliriz.Saat 10:00-16:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 16:18 Ay-Akrep burcu seyri, gizliliklerinize verdiğiniz önemin göstergesidir. Aşkta kaybetmek değil kazanan olmayı istersiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde, etrafınızda olan biteni rahatlıkla fark edebilirsiniz. Ancak renk vermez, fikirlerinizi kendinize saklarsınız. Günümüz, güzelliklerin  başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı saklamanız zor olabilir. Ufak tefek şeylerin sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Yaratıcılık gerektiren işlerinizi ön plana alabilir, yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Kişisel gelişiminize faydası olacak işlerle ilgilenmelisiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatlerinde ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Ani değişimlere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra koşullar daha akıcı olabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Parasal konulara yönelik hırslı bir tavır içine girmeniz mümkün. Şanslı bir dönemde olduğunuzu düşüneceksiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı olayların bir sonuca bağlanmasını beklerken, diğer yandan özgün ve parlak fikirlerle yeni projeler oluşturabilirsiniz. Parasal konularda duygusal hareket etmemelisiniz. Daha çok size ne keyif veriyorsa ona yoğunlaşmalısınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınıza ve evinize odaklı başlayan gününüz öğleden sonra yerini daha eğlenceli konulara bırakabilir. Varsa çocuğunuzla ilgili ayrıntılara odaklanabilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyat konularda güçlü, ancak ruh hali olarak düşük enerjili başlayabileceğiniz bir gündesiniz.Evinizle ilgili ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, ailesel meselelere girişebileceğiniz ve maneviyatla ilgili olarak önünüze güvenle bakabilirsiniz. Akraba ve ailesel konularda haberleşmenin gücünü kullanıp faydaya çevirebileceğiniz bir ortam yaratabilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

15 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>