Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Buna güvensizliğiniz neden oluyor. Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor.

İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yalnış bir yerde çözümler arıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir.

Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyor. Bu sizi bugünlerde çok düşündürüyor. Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz.

Tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu kaldıramayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda. Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir.

16 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:36 Güneş-Chiron görünümü, özellikle sizi baskı altına alan, çelişkili düşünmenize  yol açan, söylemek istediğiniz halde ifade etmekte zorlandığınız konularda biraz gerilim yaratabilir. Sizin düşündüklerinizle, dış dünyanın gerçekleri arasındaki farklılığa ayak uydurmak zor gelebilir.  Burada yapılması gereken, öncelikle kendinizi şöyle bir gözden geçirerek, sizi nelerin rahatsız ettiğini saptamaktır. Bazen insan öyle bir süreçten geçer ki, her şey üzerine geliyor gibidir. Doğal olarak dışarıdan anlayış bekler. Ancak başkalarının da kendine göre sıkıntısı olabilir. Anlayışlı olmakta, moral duygunuzu yüksek tutarak hayatı kucaklamakta yarar var. Saat 16:39 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünümü, titiz bir gözlem gücüyle çevremizdeki insanlarla bağlantı kurmamızda yardımcıdır. Her arzunuzun hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğimle,

16 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel olaylarınızı ailenizle bütünleşerek yaşamak isteyeceksiniz. Onların fikirleri sizin için oldukça önem taşıyor. Mars geri gitmesine rağmen tüm iyi dileklerini ve olumlu enerjisini size aktarmak için, sanki size söz vermiş gibi davranıyor. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Fakat bu özelliğinizi yakın aile ilişkilerinizde de kullanmak isteyeceksiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı saklamanız zor olabilir. Ufak tefek şeylerin sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Yaratıcılık gerektiren işlerinizi ön plana alabilir, yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Kişisel gelişiminize faydası olacak işlerle ilgilenmelisiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde riskli durumlar oluşabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız konulardan iyiçıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızın büyük bir kısmını alabilir. Gün içinde ihtiyacınızdan fazlası için harcama yapmamaya özen gösterin. Hobileriniz için kendinize zaman ayırın.

16 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeylere odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zorlanarak yaptığınız işler gün içinde yerini daha keyifli ve rahat ortamlara bırakacak. Yalnızlığa meyilli olduğunuz bu dönemde, kendinizi insanlardan soyutlamamaya özen gösterin.

16 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjiniz yüksek olabileceği gibi, zihinsel farkındalığınızın da tavan yapabileceği bir gündesiniz.Seçiminizi daha güçlü hissettiğiniz spiritüel çalışmalardan yana kullanabilirsiniz. Farkındalık ve koçluk eğitimlerine, majör zihinsel çalışmalara yahut fal, tarot gibi kehanet konularına eğilmek için zengin seçeneklere sahipsiniz. Odağınız bir ay boyunca bu konularla ilgili olacaktır.

16 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 26' 07" R
Ay
Boğa
09° 01' 43" R
Merkür
Koç
21° 23' 07"
Venüs
Boğa
09° 54' 18"
Mars
Koç
05° 17' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 04"
Satürn
Balık
17° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 45' 47"
Neptün
Balık
29° 07' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 34"
Lilith
Başak
24° 08' 22"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>