Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceki yıllarda ruhunuzu yaralayan ne kadar acı varsa bu süreçte onlarla yüzleşir, ortadan kaldırmak için elinizden geleni yaparsınız. Ayrıca bu süreçte maddi anlamda da sanki ilahi bir güç tarafından korunursunuz. Yaptığınız her iyilik fazlası ile ödüllendirilir. Yaratıcı ve sanatsal yetenekler daha çok ortaya çıkar.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 04:34 itibariyle etkili olacak Ay-Yay  burcu geçişinde, detaylı düşünürsünüz. Çevrenizdeki insanlara yardımcı olmaya çalışmanız hoş karşılanabilir. Düzeltilmesi gerekenler bir yandan, önünüze gelen artı işler bir yandan derken vaktin nasıl geçtiğini anlayamazsınız.  Kişisel bakımınız, çalıştığınız ortam veya evinizle alakalı güzelleştirme ihtiyacınız belirgin olabilir. Bir demet çiçek veya hoş bir koku sürünmek size kendinizi harika hissettirebilir. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünümü,  çalışma hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı gelişmelerin sizde yarattığı iç sıkıntılarını işaret ediyor. Ruhsal anlamda sakinleştiren, sizi moral olarak rahatlatan aktivitelere ve bugünlerde gerçekçi olmaya çalışmak lazım. Saat 21:48 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, huzur kaçırıcı kişi ve durumlardan uzak durmanın gayet önemli olduğunu biliniz. İş hayatınızla ilgili konularda ve özellikle duygusal meselelerde  gayet dikkatli bir şekilde, dengenizi muhafaza ederek  ve mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz yararlıdır. Dolduruşlara gelmeyiniz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuz sizde biliyorsunuz. Özellikle bugün, karşılaştığınız kişilerin, değişik fikirleri kafanızın karışmasına neden olacaktır. İnatçı yönlerinizi ortaya çıkarmanın zamanı geldi.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu, bazı olayları tarafsız şekilde ele alabilmek için daha fazla soru sormalı ve araştırmacı olmalısınız. İki tarafın söylemleri birbirini tutmayabilir. Farkına varacağınız bazı durumlar nasıl hareket etmeniz gerektiğini anlamanızı zorlaştırabilir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Önce kendinizi iyi bir program yaparak hareket etmelisiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim için iyi bir süreç olmayacak. Uzak yollarda sağlığınıza dikkat etmeye özen gösterin. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda birtakım dağılmalar ve çözülmeler oluşabilir

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve özellikle hizmet alanınızda yepyeni bir fikri deneyimlemek için proje geliştirmeye yatkın olabilirsiniz.Büyük kitlelerin yararına olabilecek bu projelerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı kollayıcı bir tutum içerisinde bulunurken, kendinize ve çevrenize karşı geliştirdiğiniz motivasyonunuzda abartılı hareketlerden kaçınmanız gerekebilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonu, belli başlı konuları objektif değerlendirebilmek için daha detaycı olmak gerekebilir. İfadeler, görüşler ya da öneriler tutarsız ve kafa karıştırıcı olabilir. Son anda gelişen bazı durumlar karşısında nasıl pozisyon almanız gerektiğini kestiremeyebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 05" R
Ay
Balık
23° 36' 30"
Merkür
Koç
19° 03' 01"
Venüs
Boğa
06° 05' 26"
Mars
Koç
02° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 55' 49"
Uranüs
Boğa
22° 35' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 23"
Lilith
Başak
23° 47' 46"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>