Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilişkin fazla bir hareketlilik yaşamayacaksınız. İş yoğunluğunuz bütün zamanınızı ve düşüncelerini kaplamış durumda. Sevgiliniz sizin bu durumunuzu anlayışla karşılasa da sizi özlemekte.

İş konusunda değil amaarkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayacaksınız. Onların haklı taleplerine uymak yerine hareketsiz kalmanız,hatta bildiğinizi okumanız aranızdaki soğukluğu arttıracak.

Dostlarınıza karşı çok cömert davranıyorsunuz. Birlikte olduğunuz çoğu zaman yapılan harcamaların büyük kısmını siz karşılıyorsunuz. Bu konuda biraz daha tutumlu olmalısınız.

Bazı konularda risk almayı göze almamanız yüzünden çevrenizde gelişen olaylarda ikinci planda kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde uyanan değişme ve yeni başlangıçlar yapma arzusu dış etkenler tarafından engellenebilir. Yaşam şartlarını daha iyi yapmak için güçlü bir arzu duyuyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve çabalarınızın karşılığını almak istediğiniz bir dönemdesiniz. Hanım bir akrabanızdan bir haber alabilirsiniz. Bazı olayların istediğiniz gibi gelişmesi için, zamana ihtiyacınız olabilir. Çevrenizde aradığınız desteği bulabileceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, rutin hale gelen, hatta bazen zorunlu olduğumuz için yaptığımız her şeyden kaçma arzumuzun göstergesi. Belki de bugünkü Dolunay, uzun zamandır devam eden bir huzursuzluk halinin yükselmesi gibi. Eğer siz de böyle Yengeç mensubu iseniz, tavsiyem hiçbir şeyin sizin sağlığınızdan daha önemli olmadığıdır. Küçücük bir sorunu dahi, gözümüzde büyütebiliriz bugün. Dolunay bu konuda bizi uyarıyor. Her ne olursa olsun, duruma geniş bir açıdan bakmak, aceleci ve tepkisel davranmamak, kısa da olsa molalar vererek kafamızı boşaltmak gerekiyor. Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda bize iyi gelecek, özgürce hareket etmemizi sağlayacak, farklı bir şeylere ihtiyacımız olduğunu vurguluyor. İyi niyetimizden veya başka bir nedenden, her şeye koşturmak yerine, biraz da kendinize zaman ayırmanız iyi olacaktır. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. İlişkimizle alakalı konularda ciddiyet hakim olacak. Birbirinize karşı anlayışlı olma vaktidir. Bir taraf gerçekçi, öbür taraf aşırı duyarlı, bunu dengelemenin yolu, dinlemek, el birliğinde bulunmaktan geçiyor. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç güdülerinizin siz sağlayacağı avantajlar sayesinde, bir başarıya kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Akıllı ve pratik olduğunuz için de, herkesten farklı bir yaklaşımla ele aldığınız konular başarıya çabuk ulaşmanızı sağlıyor. Bugün, mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır. Uyumunuzu bozmamalısınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu haftadan itibaren sağlığınızla ilgili olumlu bir sürece giriyorsunuz. Hafta ortası civarında yanlış anlaşılmalara açıksınız, kendinizi doğru şekilde ifade edebilmek için gayret göstermeniz ve vazgeçmemeniz gerekiyor ya da tam tersi sizi yanıltmaya veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir. İmzalar atmak veya bağlayıcı sözler vermek doğru olmayacaktır. Hayal kırıklıkları yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle iletişim kanallarınızın kapandığını hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte zaman geçirmek için iyi bir fırsat olabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için faydalı araştırmalar yapabilir ve eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurtdışı kaynaklı işlerinizde, eğitimsel konularda ve medyada sorunlarınız olabilir. Dolunay, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İşinizde ve sağlığınızda değişimlere açık olacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işleriniz ve hizmet alanınızda son noktaya gelinmiş olacaktır. Geçirdiğiniz başlangıç sürecinin değerlendirmesi yapılacaktır.Devam edip etmeyeceğiniz kararını alabileceğiniz bir Dolunay söz konusudur. 22 Mayıs'ta tetiklenen farkındalıklarınızın son bir değerlendirmesini yapma şansına erişebileceksiniz. Diğer taraftan özellikle sağlığınıza dikkat etmeli ve beklenmedik kazalara karşı tetikte olmanız gerekmektedir. Migren ve baş ağrıları çekmeniz olasıdır. Akşam saatlerine doğru ilişkiniz ve ortaklığınıza odaklı bir ruh haline geçeceksiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 45"
Ay
Kova
21° 13' 52"
Merkür
Koç
17° 43' 37"
Venüs
Boğa
03° 18' 37"
Mars
Koç
01° 10' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 43"
Satürn
Balık
16° 44' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 51"
Lilith
Başak
23° 32' 45"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>