Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz yüz seksen derece değişebilir.

İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratabiliyor. Bugünlerde bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

19 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 04:07 Ay-Satürn kavuşumu, ciddiyetin işaretçisidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız, görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri duygusal anlamda yorucu gelebilir. Daha sakin ve ılımlı düşünmeye çalışalım. Saat 04:14 Ay-Neptün görünümü, ideallerinize göre kendiniz için bir yol belirleme arzunuzun işaretçisidir. Ancak şu anda verilen bir kararın kalıcılığı tartışılır. Onun için her bir olasılığı dikkatle gözden geçirmeliyiz. Saat 11:15 Ay-Jüpiter görünümü, partnerinizin iyi niyetini, cömertliğini hissetmek istediğinizi gösteriyor. Sözlerine, tavırlarına bir hayli dikkat ediyorsunuz. Çünkü yanılmak, üzülmek istemiyorsunuz. Bu görünüm, bu anlamda sizi rahatlatıcı gelişmeleri işaret ediyor. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkiniz vehayatınızla ilgili konularda kararlarınızı tekrar analiz etmenin önemini vurguluyor. Mutlu keyifli Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişikler yaşamak istemediğiniz içi, karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz. Olumsuzluklar karşısında da, ketum tavırla takınıyorsunuz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu, bazı olayları tarafsız şekilde ele alabilmek için daha fazla soru sormalı ve araştırmacı olmalısınız. İki tarafın söylemleri birbirini tutmayabilir. Farkına varacağınız bazı durumlar nasıl hareket etmeniz gerektiğini anlamanızı zorlaştırabilir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde yapılması gereken işleri daha iyi planlamak gerekiyor. Kendinizi meşgul edebileceğiniz pek çok şey bulabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları kafanızda büyüttüğünüz bir dönem olabilir. İş ve sağlık alanları- nızda yarın yaşanacak dolunay yüzünden gerginliklere açık olabilirsiniz. İşlerinizi iyi organize etmeye çalışın.

19 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızdaki olumlu gelişmeler, yanınızda çalışan kişilerle olan kollayıcı tutumunuz bugün de devam edecektir.Ancak bir parça içinize kapanacağınız,yoğunluğu nedeniyle biraz kendinizi bunalmış hissedeceğiniz bir süreç yaşanacaktır. İşlerin yetişmeyeceğine dair bir endişe de besleyebilirsiniz. Ancak bu olumsuz süreç birkaç saat sürecektir.

19 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

19 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 53" R
Ay
Balık
23° 48' 39"
Merkür
Koç
19° 03' 34"
Venüs
Boğa
06° 06' 27"
Mars
Koç
02° 55' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 37"
Satürn
Balık
16° 55' 53"
Uranüs
Boğa
22° 35' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 26"
Lilith
Başak
23° 47' 51"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>