Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın çok hassas olacağı bugün, çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İç dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı takıntılarınızdan sevgilinizle konuşarak uzaklaşabilirsiniz..

İş yaşantınızda dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilir ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebilirsiniz.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük işlerinizdeki becerikliliğiniz yakın çevreyle ilişkilerinizde büyük kolaylıklar sağlıyor. Hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gün. Güvenliğinize daha fazla önem vermelisiniz. Evle ilgili gelişmeler sizi bir miktar zorlayabilir. Değişen dengeler içinde hareket etmeniz gerekiyor. Hayattan çok daha zevk alabilir, keyifli şeylerle uğraşabilirsiniz. Öğle saatlerinde kişilik çatışmaları olabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında burcunuzda  ilerleyecek Güneş, ailevi konular, mevcut işler, problemler üzerine odaklanmak, karar veremediğiniz konuları tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Pek kimseye belli etmeseniz de çoğu zaman duyarlı, hassassınızdır.  Bir yıl sonra aynı noktaya gelen Güneş size hem aradığınız huzur ve mutluluğu hem de arzuladığınız adımları atmanızda sıcaklık, ışık ve destektir. Saygınlığınızın arttığı bu dönemde öncelikle yaşamınız adına en önemli olgunun ne olduğunu saptamaya ve onun peşinden gitmeye hazır olunuz. Her birinizin yeni yaşını kalben sevgilerimle kutluyorum. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı arzulayabilir. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, partnerinizin iyi niyetini, cömertliğini hissetmek istediğinizi gösteriyor. Sözlerine, tavırlarına bir hayli dikkat ediyorsunuz. Çünkü yanılmak, üzülmek istemiyorsunuz. Bu görünüm, bu anlamda sizi rahatlatıcı gelişmeleri işaret ediyor. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkiniz vehayatınızla ilgili konularda kararlarınızı tekrar analiz etmenin önemini vurguluyor. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşum etkisinde  sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar olumlu ilerliyor. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir şeyi şansa bırakmamanızda ve işinize karışılması veya size karşı çıkılması durumunda hazırlıklı olmanızda fayda var. Hayallerinizin ya da hedeflerinizin peşinden giderken kimseye ödün vermeyin. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgili yeni deneyimler içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili karar almak zor olabilir. Acele etmemeniz gereken durumlar var. İfadelerinizi doğru seçmelisiniz. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Akşam saatleri daha rahatlatıcı koşullar meydana gelebilir. Sezgileriniz sizi yönlendirecektir.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize güveniniz önümüzdeki 1 ay boyunca tam olacak. Bu süreçte ön planda olmaya özen göstereceksiniz. Planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal baskı ve yönlendirmeye sebep olacak davranış ve tutum meydana gelebilir.Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir. Güneş’in bir ay boyunca sizin burcunuzda ilerlemesi sayesinde hedefleriniz ve önünüzdeki süreç için alacağınız kararlar odak noktanızı oluşturacaktır. Aile kurma fikrinizi gerçekleştirebilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 33"
Ay
Kova
23° 07' 17"
Merkür
Koç
17° 47' 45"
Venüs
Boğa
03° 28' 31"
Mars
Koç
01° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 45' 02"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 38"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>