Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız.

İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir.

İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu unutmamalısınız. İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü başka türlü değerlendirme niyetiniz, öğle saatlerinde yaşayabileceğiniz bir gelişmeyle anlamını yitirebilir. İlginç bir konuda hak hukuk mücadelesi içinde olacaksınız. Ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınızdan akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz. Uzak bir akraba ilişkinizin ciddi bir sorunuyla ilgili olarak, uzun bir yolculuğunuz olabilir.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:31 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, toplum içinde kendini ifade etmek ve kişisel açıdan doyuma ulaşabileceği bir konum elde etmek isteyen bireyin ani ve dürtüsel olarak kararlar alması anlamına gelir ki, çok iyi düşünmek lazımdır. Bazen hayat bizi anlamsız bir rolün içine hapseder. Kendimizi kısıtlanmış ve bir çember içine hapsolmuş hissederiz. İşte bu duygunun baskısıyla gerginleşiriz ve ne olacaksa olsun diyerek radikal bir karar alırız. Böyle bir noktada düşünülmesi gereken, alacağımız karar ne derece doğrudur, bu isyan bize ne kazandırır veya kaybettirir,  bunu çok iyi düşünmek lazım. Saat 10:08 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz. Saat 16:53 Venüs-Neptün görünümü, duygularımızı dışa karşı şefkatle ifade edebilmemizde yardımcıdır. Bizimle bir arada olan insanlar veya karşılaştığımız kişiler üzerinde gayet olumlu bir etki bırakabiliriz. Hangi dilden, dinden, görüşten olursa olsun herkesi kucaklayabiliriz. Ülkümüze olan bağlılığımız yoğun olsa da, farklı görüşte olan kişilere bile kardeşçe, sevgiyle yanaşabiliriz. Evimiz, ailemiz, sevdiklerimiz son derece kıymetlidir. Annelik-babalık-kardeşlik-arkadaşlık duygumuz bir hayli yüksektir. Saat 21:19 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan değerlerini kollayan, sakin sessiz bir şekilde yaşayan, suya sabuna dokunmadan elindekileri korumaktan yana olan bireyin aslında bir hayli gergin olduğunu gösteriyor. Çünkü dış dünya tarafından baskı altına alınıyor, mesleki alanda cesur hareket etmesi gerekiyor, toplumsal anlamda öne çıkması lazım. Kişi bu iki farklı dürtü arasında doğal olarak gerilim yaşıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus, öncelikle kendinize güven duymak ve endişeli olmamak. Ancak hırsla, sırf atak olayım, cesur davranıp öne çıkayım diye de, yanlışa sürüklenmemek. Ne istediğinizi iyi bilirseniz hem sakince yol alırsınız hem de mesleki alanda doğru hedef tayininde bulunabilirsiniz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir hafta dileğimle,

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ihmal ettiğiniz ve hatta unuttuğunuz yakın dostlarınızı mutlaka aramalısınız. Onlar gerçekten sizin bu vurdumduymazlığınız karşısında şaşkınlar. Kendinize yakın bulduğunuz bazı kişilerin kendilerine dönük davranışlarını görecek, geçmişte bıraktığınız kişilerin değerini anlayacaksınız.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, tutarsız veya saygısız kişilerle muhatap olabilirsiniz, ama siz ağırlığınızı korumalısınız. Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz, çocuklarınızı ilgilendiren konular veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanan sorunlar sonlanabilir ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Temmuz ayına aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından canlandırıcı etkilerle başlıyorsunuz. 3 Temmuz ve devamındaki süreçte yeni şeyler öğrenmek isteyebilir veya eğitim hayatınızı ön plana alabilirsiniz. Sevgili arkadaşlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın gezegen hareketlerinin bizi nasıl etkileyeceğine dair yazımı da hurriyet sosyalde yazarlar bölümündeki köşemde bulabilirsiniz. Hepinize mutlu günler, sevgi ile kalın...

27 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha romantik hissedebilirsiniz. Kararlarınızda ani değişiklikler gerekebilir. Olaylara akılcı yaklaşmanızda fayda var.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizi harika kullanarak yeni kişilere ulaşmayı başaracaksınız. Tanışacağınız kişilerle yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Şans sizden yana.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftayave kariyer hayatınız ön planda olarak ya da bu konulardaki önemli işlerinizle başlayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişik konuşmalar, çeşitli fırsatlar bu hafta başı sizi heyecanlandırabilir.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi oluşturan alanda güç gösterileri yapmak, sabırsız davranıp diğer çalışanların üzerinde baskı kurmak ve öfkelenme durumlarına girmek gündemi oluşturacaktır.Siz en iyisi öğle aralarında kısa yürüyüşler yapıp Ay’ın Koç burcunda ilerlediği sabırsız ve gergin enerjiyi bir nebze uzaklaştırmaya bakın. Gerginlikten uzak kalın ve iç huzurunuz daim olsun. Hedeflediğiniz ve hayalini kurduğunuz bir yolculuğu gündelik işleriniz nedeniyle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bilinçaltınızda daha önce fark etmediğiniz bir tarafınızı keşfedebilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 07' 04" R
Ay
Akrep
02° 01' 39" R
Merkür
Koç
16° 06' 23"
Venüs
Koç
23° 00' 23"
Mars
Balık
24° 43' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 07"
Satürn
Balık
15° 58' 55"
Uranüs
Boğa
21° 58' 49"
Neptün
Balık
28° 42' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 17"
Lilith
Başak
22° 37' 06"
True Node
Koç
15° 38' 32"
Son Güncelleme : 23/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>