Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşler Hızlanıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bazı ilginç sosyal davetiyeler alabilirsiniz. Belki bazı arkadaşlarınız çılgın bir partiye katılmanızı isteyebilir. Veya bir kolej veya lise buluşmasına davet edilebilirsiniz. Bu etkinlik için ne giyeceğinizi düşünebilirsiniz. Dolabınız ve görünüşünüzle meşgul olabilirsiniz. Nasıl göründüğünüz hakkında çok fazla endişelenmeyin. Mükemmel görünmenizi sağlayacak doğru kıyafetleri seçeceksiniz.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiye sahip olmalısınız. Sabah kalktığınızda kendinizi alışılmadık derecede enerji dolu hissedeceksiniz. Belki sabahın erken saatlerinde koşabilir ya da bisiklete binebilirsiniz. Gün boyunca, fiziksel işler yapmaktan zevk alacaksınız. Belki bazı ev tadilatları üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Ya da belki de nihayet çatı katını temizlemekle uğraşırsınız! Durum ne olursa olsun, iyi bir ter atarsanız kendinizi sağlıklı hissedeceksiniz!

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Sağlığınla ilgili artık daha aktif olmak isteyebilirsin. Tabi sana hazır ürünler tüketmek ve egzersizi boşlamak gayet güzel geliyor. Yoğun yaşam tarzın fiziksel ihtiyaçlarını sana unutturuyor olabilir. Fakat şu andan itibaren sağlığına daha fazla odaklanabilirsin. Besin değeri yüksek gıdalar ve vitaminler alabilirsin. Bir beslenme planı yap ve ona bağlı kal! Ayrıca düzenli olarak egzersiz de yapmaya çalış!Günün enerjisi belirli olaylar, etkinlikler ve diyaloglardan kaçınmana sebep olabilir. Biraz rahatsızlık duyacağın meselelerle karşılaşabilirsin. Mesela arkadaşlarının gitmek istediği yerlere sen gitmek istemeyebilirsin. Bu durumlar seni mutsuz etmesin. Ya basitçe onlara katılarak işin üstesinden gel ya da ortamdan uzaklaşarak meselelerle ilgilenmeyi ve yüzleşmeyi ertele.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile üyeleri bugün evinizde bir sosyal etkinliğe ev sahipliği yapabilir ve belki sevdiğiniz bazı insanları da davet edebilir. Çok fazla konuşamayacaksınız çünkü bugün konuşmaktan ziyade dinlemek isteyebilirsiniz, ama kesinlikle başkalarının size eşlik etmesi hoşunuza gidecek ve onlara karşı çok sıcak ve samimi hissedeceksiniz. Biri size karşı ilgili olabilir, ve muhtemelen bu kişi daha öncesinde yardım ettiğiniz biri.

3 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günlük planlarınızda değişimler olabilir. Saat 16.05'ten itibaren bir dağınıklık, dalgınlık söz konusu olabilir. Unutkanlık, yanlış anlama durumlarına dikkat. Beklediğiniz bir haber ve sonuçlanma gelebilir. Önemli bir iş, görev, proje tamamlanabilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev düzeni konusunda aldığın yeni kararla evli bir Yengeç burcuysan eşin ayak uyduramayabilir. Bu konuda yaşadığın tartışmalarda alttan alttan almak isteyebilirsin. Gün içinde sükûneti korumaya kararlısın. İş yerinde monoton devam eden işler birdenbire hareketlilik kazabilir. Yapacağın toplantı gerekli planların uygulanmasını hızlandırıyor.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı doğru yönlendirmek için pratik çözüm arayışında olabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konular bugün gündeminizde olabilir. Herkesten gizlediğiniz finansal projelerinizle ilgili her şeyin yolunda gitmesi dahi yine sizi rahatsız ederek farklı yerlerde şüphe aramak eğilimi içerisinde davranabilirsiniz. Yatırım durumları ile ilgili kararsız kalmak sizlere kayıp yaşatacak gibi gözüküyor.

3 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. Uğraştığınız işlerde sonlanmalar yaşanabilir. İlişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmaya çalışmalısınız. Parasal konularla da ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Ortaklı konulara karşı özenli yaklaşmalısınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yapacağınız girişimlerin olumlu sonuçlanması ile cesaretiniz artacak. Olaylar olsa bile önemli olanın varmanız gereken nokta olduğunu...

3 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içgüdülerinize göre hareket etmek sizi pişman edebilir. Etrafa para saçmak için doğru bir zaman değil, özellikle de para konularında zorluk çektiğiniz bu zamanlarda.

3 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati çalışma hayatınızı ön plana taşıyor. Bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir.Ay'ın Neptün ile etkileşimi birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. İnançlarınızı savunurken fanatik davranmamaya özen gösterin.

3 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Temmuz ayı genelinde Venüs ve Mars olumlu etkileşimlerde olacak. Kariyer alanında işlerinizin peşinden koşar ve hatta bazılarınız da toplumdaki yerini güncellemeyi önemserken beklenmedik alanlardan destek bulacaksınız. Maneviyatınızı güçlü tutmak, uzaktan da olsa gelebilecek desteklere açık olmak size iyi gelecek.

3 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.

3 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 56" R
Ay
Yay
00° 22' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
25° 49' 53"
Mars
Balık
26° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 55"
Satürn
Balık
16° 11' 47"
Uranüs
Boğa
22° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 12"
Lilith
Başak
22° 52' 21"
True Node
Koç
15° 33' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>