Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Alttan Almak İstemiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün sevdiklerinize karşı daha fazla anlayışlı olmanız ve dikkat etmeniz gerekecek. İstemeden birinin kalbini kıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Öfkeli, düşüncesiz tarafınız çok güçlü ancak bugün sevgilinize karşı daha yumuşak davranmaya çalışacaksınız. Dikkatli olursanız, huzurunuz bozulmaz ve iyi bir gün geçirirsiniz.

Bugün zihninizin ufku oldukça geniş olabilir. Uzun vadede geleceğinizi düşünebilir veya kendiniz için bazı kariyer hedefleri koyabilirsiniz. Üç ila beş yıl içinde nerede olmak istediğinizi düşünebilir veya yatırımlarınız için plan yaparak mali refahınızı düşünebilirsiniz. Plan yapmak ve doğru stratejiyi ortaya çıkarmak akıllıcadır.

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Bugün dünyayla yüzleşmek zorundasın ve muhtemelen her zamankinden daha dalgın olacaksın. Dilinin ucunda bir şey varmış da hatırlayamadığın için söyleyemiyormuşsun gibi hissedebilirsin. Gün boyu unutkanlık hissi yaşaman yüksek ihtimal görünüyor. Merak etme; tam uykuya dalmadan önce hepsini hatırlarsın!Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda önemli konuları konuşabilir, yarım kalan konuları sonuçlandırmaya odaklanabilirsiniz. Şans ve şanssızlıkların bir arada görülebileceği durumlar olabilir. Şaşırtıcı konuşmalar gündeme gelebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok fazla disiplinli olman gün içinde çevrendeki insanları yorabilir. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan ortağınla karşı karşıya gelebilirsin. Alttan almak istemiyorsun. Düşüncelerini net bir şekilde ortaya koyuyorsun. Çevrendeki insanlar senden bu tepki görmeye alışmadıkları için şaşırıyorlar. Akşam çocukların ile vakit geçiriyorsun.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı teklifler alabilir ve bunları değerlendirerek hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. İyice düşünüp harekete geçmenizde fayda var. Sosyal çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızla aranızda var olan sorunları halletmek ve onların gönlünü almak için uygun bir zaman dilimi. Kendinizi affettirmek için elinizden gelen tüm samimiliği ve dostluğu gösterip onlardan da güzel geri dönüşler almak isteyeceksiniz. 

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bazı değişimler adeta yıkım gibi gelip sizi şaşırtsa hatta gergin hissettirse bile arkasındaki yüksek hayrı görmeye çalışın...

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kaderinizi kendiniz kontrol ediyorsunuz. Sadece doğru hissettirmediği için heyecan verici bir şeyler yapmaktan kaçınmamalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati yakın ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay’ın Mars ile karşıtlığı yakın çevrenizle yaşayabileceğiniz iletişim problemlerine işaret ediyor. Bugün çıkacağınız seyahatlerde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade ederken duygularınızı gösterebilirsiniz. Alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Yakın çevre, komşu ve kardeş ilişkileriyle ilgili hassasiyetler bugün dikkat çekici olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>