Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Önüne Çıkan Fırsatları Tepmemelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 70%

İnsanlarla ne kadar da ilgilisiniz, fark ettiniz mi? Mesleğinizde sizi yönlendiren şey bile bu ilgi olabilir. Örneğin, bir sosyolog ya da avukatsanız, yaptığınız şeyi yalnızca bilim veya adalet aşkı değil. Bunu biraz düşünün, çünkü sizin için yeni kapılar açabilir.

Bugün işyerinde çatışma yaşayabilirsiniz. Zararı hafifletmese sizin elinizde. Neden günearkadaşlarınızla bir ekip toplantısı yaparak başlamıyorsunuz? İnsanları, hislerini açıklamak için cesaretlendirerek günün ilerleyen vakitlerinde gerçekleşebilecek tartışmaları önleyebilir. Birlikte güven ve ekip bilinci çalışmaları yapmak için vakit ayırın. İnsanlar tüm bunları bayağı bulup gözlerini devirse de, herkes pek çok önemli deneyim edinecek.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Bugün üretken olabilmenin tek yolu planlayarak hareket etmek. Zamanı düzgün kullan ve bunu fırsata çevir. Ne kadar zamanın kaldığını ve tam olarak ne yapman gerektiğini düşünerek sıkı bir organizasyona giriş. Önce her şeyi planla sonra işe koyul. Yavaş ve kararlı olan yarışı alır. Çok da dağılmamaya çalış. Enerjini tek bir yere odaklayamamak çok iyi sonuçlar doğurmayacaktır. Zırhını kuşan ve saldır!Egzersiz yapmaya zaman ayırmak için fazla meşgul olduğunu hissedebilirsiniz. Ama vücudun uygun olduğunda zihnin de daha uyanık olur. Vücudunun o bilgisayarın arkasında olmaktansa biraz zamana ihtiyacı var! Neden spor salonuna ya da yakılardaki parkın içinden koşuya çıkmıyorsun? Daha önce hiç koşu yapmamış olsan bile, vücudunun efora ne kadar olumlu tepki verdiğine şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların duygularını her zamankinden fazla harekete geçiren yoğun gezegen enerjileri nedeniyle bugün biraz zorlu bir gün olabilir. Çok kolay olmasa da soğukkanlılığınızı muhafaza etmeye çalışın. Başkalarının kavgalarına karışmamaya özen gösterin ve tartışmalara katılmaktan ziyade onları dinlemekle yetinin. Mesafenizi ve bakış açınızı korumaya bakın.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizliği ve etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Karamsarlık, değişken ruh hali ve ilişkilerde hassas dengeler öne çıkabilir. Saat 15.33'ten itibaren finansal hareketlilik, kazanç ve ödemeler gündemde olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli konular hakkında bugün senin fikrine daha çok başvuruluyor. Yakın bir dostunun miras konularında ona yönlendirici fikirler verebilirsin. Gelecekte sana büyük faydalar sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmeli elinin tersi ile onları itmemelisin. Seçimlerin seni kariyer basamaklarında yukarıya taşıyabilir. Yeter ki kendine güven.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınız ile ilgili uğraşmış olduğunuz problemler varsa aileniz aracılığıyla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz. Bununla birlikte kariyer beklentilerinizle ilgili sürpriz güzel gelişmeler günü renklendirebilir. Aşk hayatınızla ilgili yeni bir karar alabilir ve uzun süreli bir ilişkinize ara verebilirsiniz. Kıskançlık veya yanlış anlaşılmalara bugün ayrıca dikkat etmelisiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı düzeltmek için uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi eğlenceli ve espriler dolu hissedebilir, çevrenize de iyi hissettirecek bir ortam yaratabilirsiniz...

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tanımadığınız insanlarla konuşmak ve onlar hakkında bir şeyler öğrenmek sizi çok mutlu edecek. Farklı hayatlar olduğunu görmek ve duymak kendini hayatınıza şekil vermek konusunda size yardımcı olacak.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar burcunuzda seyahat etmeye devam edecek. Ay’ın burcunuzda boşlukta olacağı gündüz saatlerinde kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri bütçe planlaması yapmak için değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz harika bir hızda devam ediyor. Bu günlerde patronunuz sizinle konuşmak ve sizi tebrik etmek isteyebilir. Stresli hissettiğiniz zamanlarda rahatlatıcı aktivitelere yönelin.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 01' 26" R
Ay
Başak
24° 06' 25"
Merkür
Koç
16° 58' 43"
Venüs
Koç
19° 05' 36"
Mars
Balık
22° 15' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 21"
Satürn
Balık
15° 40' 35"
Uranüs
Boğa
21° 48' 16"
Neptün
Balık
28° 36' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 15"
Lilith
Başak
22° 15' 58"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>