Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sürprizlere Hazır Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Bazı şeyleri daha fazla dikkate almanız muhtemel. Çevrenizdeki ve tavırlarınızdaki ani değişimlerle hazır hissedecek ve gün geçtikçe olayların etrafında dönmeye başlayabilirsiniz. Bunun avatajlarından biri, etrafınızdaki insanlardan çok fazla fikir ve anlayış kazanmanızdır. Daha mantıklı kararlar almanıza yardımcı olacak insanların hisleri ve bakış açılarına daha açık olacaksınız.

Bugün etrafınızda bazı vahşi konuşmalar gerçekleşebilir. Gezegenlerin enerjileri, bazı insanların cesur olması konusunda ilham oluyor. Bir meslektaşınızın kişisel bir durumunun ortaya çıktığını veya bir arkadaşınızın size şok edici ve gizli bir şey anlattığına şahit olabilirsiniz. Kesinlikle insanların saklı katmanlarının ortaya çıktığını göreceksiniz, bu da onlar hakkındaki düşüncelerinizi değiştirebilir. Tam resmi görebilmek için gözlerinizi ve kulaklarınızı dört açın.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

19 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde biraz daha içe çekilebilir, iç dünyanızda sorgulamalara gidebilirsiniz. Kaygı ve korkulara kapılmak enerjinizi düşürebilir. Ev içerisindeki görevler ve yapılacaklarla ilgilenebilir, evinizi düzenleyebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda dikkatli olman gereken bir gün olabilir. Teknolojik eşyalarının beklenmedik arızası ile karşı karşıya kalabilirsin. Ailen bu harcamalarında sana yardımcı oluyor. Geçmişte kavgalı olduğun yakın bir dostun ile arandaki köprüleri tekrar inşa etmeye başlıyorsun. Kendi İşinin sahibi bir Yengeç burcuysan sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısın.

19 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda ilgili konularda partnerinize gereken desteği vermek ve onun yanında olduğunuzu hissettiren konuşmalar içinde olmak, bugün için yapmanız gereken en önemli sorumluluk olabilir. Karşınızdaki insandan uzaklaşmak isterken onun öfkesini kazanmanız doğru olmayacaktır. Kimseyi yorgun ve üzgün fikirlerle arkanızda bırakmayın. Bunun yorgunluğu bile sizin huzursuz olmanıza neden olabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz, gizde kalan konular yüzünden değişken koşullar içinde kalabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde engellerle karşılaşabilirsiniz. İletişimde olacağınız kişilere karşı yargılayıcı bir tutum içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Hastalıklara karşı önceden tedbir almanızda fayda var.

19 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde arkanızdan konuşulduğunu duyduğunuz bazı şeyler moralinizi bozsa da radikal karar alabilme cesareti sizi rahatlatacaktır.

19 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güzel enerjisi olan insanlarla beraber olacaksınız. Bu yüzden onların pozitifliğinden faydalanmaya çalışın. Ufak sohbetler başlatarak onları daha yakından tanımaya çalışın.

19 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Bugün sizin için rüyalar, bilinçaltı, psikoloji gibi konular ön planda olacaktır.Geçmiş kararlarınızı sorgulayabilirsiniz. Dedikodudan uzak durmanızda fayda var.

19 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal olarak kendinizi çok iyi hissettiğiniz dönemlerden birindesiniz. Fakat bugün aile üyelerinizden biriyle tartışmaktan kaçının. Son günlerde bacaklarınızda ağrı hissetmenizin nedeni ısınmadan egzersiz yapmaya başlamanız olabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

19 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 27' 02" R
Ay
Kova
09° 46' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 54"
Venüs
Boğa
02° 18' 03"
Mars
Koç
00° 32' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 13"
Satürn
Balık
16° 40' 05"
Uranüs
Boğa
22° 24' 27"
Neptün
Balık
28° 56' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 06"
Lilith
Başak
23° 27' 18"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>