Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Bitkin Hissedebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 30%

Topları bugün ateşe verin ve bırakın ruhunuz özgürce uçsun. Arkanızda çok miktarda mühimmat var, bu da size sorumluluk alma konusunda güven veriyor. Maceracı ruhunuzun istediği yerde dolaşmasına izin verin. Sevdiklerinizle olan iletişiminiz açık olacağını göreceksiniz ve tüm sosyal görüşmeleriniz sorunsuz ilerleyecek. Katıldığınız herhangi bir partide ön planda olan siz olacaksınız.

Öyle olmasına İzin verirseniz, bugün aptal bir güne dönüşmesi an meselesi. Bugünyerinde yapılacak en iyi şey basit bir şekilde değişik yollara boyun eğmek olacaktır. İletişim her şekilde engellenmiş gibi görünüyor. Telefon arızası veya bilgisayarın kapanması gibi teknik zorluklar bekleyebilirsiniz. Siz ve eşiniz farklı dillerde konuşacaksınız. Hiç kimse onun dediği noktayı anlamıyor gibi görünüyor. Onunla savaşmayın. Sadece herkesle birlikte gülün. Yarın, her şey normale dönecek.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal olaylar her iki cinsten de ilginç insanlara sizi bir araya getirirken, romantizm tırmanışa geçiyor. Halihazırda biriyle flört halindeyseniz, bugün partnerinizle daha da yakınlaşacaksınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa, yeni biriyle tanışırsanız şaşırmayın. İlgi alanlarınızda başkalarıyla edeceğiniz teşvik edici sohbetler, hayal gücünüzü harekete geçirecek ve daha fazlasını öğrenme arzunuzu ateşleyecek. Günün tadını çıkarın.

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Hesaplarınız, yatırımlarınız veya harcamalarınız gündeme gelebilir. Hesap konusunda ihmal ve dalgınlıklara ve maddi kayıplara karşı dikkatli olmaya çalışmalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bitkin hissediyorsun. Kahvaltı öğünün önemini bildiğin halde kahvaltı etmek istemeyebilirsin. Öğlen yediğin yemeklere dikkat etmelisin fazla kalorili olabilir. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin sana yaptığı sürpriz keyfini birden bire yerine getirebilir. BU durumun akşama doğru toparlanmanda payı büyük oluyor.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dönüp kariyer hayatınızda neler yaptığınıza bakmak isteyebilirsiniz. Gerçekten neyin içinde olmak istiyorsanız bugün cevaplarını bulabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde sürpriz haberler duyabilir ve ummadığınız bir kişiyle aranızda güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Bu şaşırtıcı gelişme sizi oldukça heyecanlandırabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde arkadaşlarınızla sakin zamanlar geçirmek günü değerlendirmek için uygun olabilir. Sabah saatlerindeki aksamalar sizi rahatsız edebilir. Sanatsal olaylarla ilgilenmek ve kendinizi akışa bırakmak hoşunuza gidebilir. Öğleden sonra gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir ve gündeminiz değişebilir. Elinizde olmayan nedenlerle hızlı olmak zorunda kalabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kariyer odağınızı duygusallık ve aşk gibi konulara getirebilir, mesleki konulardaki hızınızı kesebilirsiniz. Kısa süreli olarak bu hal size çok iyi gelebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür gerilemeye başlıyor. İletişim konularını kontrol etmeniz biraz zorlaşırken geçmişe dair düşünce ve değerlendirmeler zihninizi işgal edebilir. Etrafınızdaki iletişim sorunlarına karşı da duyarlı olabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerindeki arkadaşlarınızla muhtemelen uyum problemi yaşıyorsunuz. Ancak bu durum sizin güzel işlere imza atmanıza engel olmayacak.

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Dün itibariyle burcunuzda geri hareket etmeye başladı. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde kendinizi anlamak ve anlatmak kolay olmayabilir.İmzalı her türlü işiniz için Merkür Retrosunun sonlanmasını beklemelisiniz. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Attığınız adımların arkasını doldurduğunuzda kariyeriniz ile ilgili hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Disiplinli çalışın ve somut ürünler ortaya çıkarın. Bu şekilde geleceğiniz için daha iyi yatırımlar yapmış olacaksınız. Gün boyu kırgın, kırık, hasta olma halinde hissedebilirsiniz. Sağlam duracaksınız diye inat edip, kendinizi gereğinden fazla yormayın.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde hayatınız, kariyeriniz, ilişkilerinizle ilgili konularda yarım kalmış işlerinizi tamamlama fırsatınız olacak. Yeni başlangıçlar yapmak yerine kış dönemlerinden beri tamamlayamadığınız konuları görüşmek iyi gelecektir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Beklemek bazen çok işe yarıyor, sizde biliyorsunuz.

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 12' 53" R
Ay
Kova
06° 24' 22"
Merkür
Koç
17° 13' 26"
Venüs
Boğa
02° 00' 05"
Mars
Koç
00° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 49"
Satürn
Balık
16° 38' 49"
Uranüs
Boğa
22° 23' 37"
Neptün
Balık
28° 55' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 17"
Lilith
Başak
23° 25' 41"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>