Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeteneklerin İçin Doğru Zaman Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.örünüyor.

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Yapman gereken alışverişler varsa, bugün yap. Belki market alışverişi belki de bir hediye. Hem alışveriş modundasın hem de en uygun fiyatları yakalayacak bir şansa sahipsin. Günün enerjisi tutumluluğunu arttırıyor olacak. Dışarıdayken, senin için değerli birine çiçek al. Bugün bu tarz ifadeler de destekleniyor.Bugün sosyal olaylar her iki cinsten de ilginç insanlara sizi bir araya getirirken, romantizm tırmanışa geçiyor. Halihazırda biriyle flört halindeyseniz, bugün partnerinizle daha da yakınlaşacaksınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa, yeni biriyle tanışırsanız şaşırmayın. İlgi alanlarınızda başkalarıyla edeceğiniz teşvik edici sohbetler, hayal gücünüzü harekete geçirecek ve daha fazlasını öğrenme arzunuzu ateşleyecek. Günün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerine karşı, en az senin kadar inatçı biri tarafında meydan okunabilir. Bu bir mantık ve duygu savaşı olabilir ve büyük ihtimalle, gerçek bilgilere sahip olan sen olacaksın. Sen, detayları ve karışıklıkları görebiliyorken; karşı taraf bunu göremeyecek. Başkalarıyla da paylaşabileceğin mükemmel bir bilgeliğe sahipsin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizin davranışlarınızdan çok etkilenen bir yakınınızla daha yakından ilgileneceksiniz. Size zaman, zaman yorucu gelse de, kendinizi onun koruyucusu gibi görmeniz, yakınınızı kolay isteyen biri yapıyor. Bu ilişki bir süre daha böyle devam edecek. Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, kimi sorunlar da buradan kaynaklanıyor.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi yaptığını düşündüğün işler bugün sıklıkla karşına çıkıyor. Yeteneklerini sergilemek için doğru zaman olup olmadığını daha iyi görüyorsun. Sahip olduğun yetenekler, tanıştığın yeni biri ile ortak bir yönünü ortaya çıkarabilir. Bu tesadüf hoşuna gidiyor. Ona karşı bakış açın değişebilir. Yeni bir ilişkiye maddi manevi kendini hazır hissediyorsun.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir konu hakkında insanlara pek fazla dert anlatan bir yapınız olmasa da bugün buna ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu anlatırken kendi kendinize stres seviyenizi yükseltmemelisiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz hatalı bir davranıştan pişmanlık duyabilir ve bunu telafi etmek için önemli bir adım atabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizin rast gitmesinden dolayı kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar olabilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinlekontağı kurmak isteyen kişilerin niyetlerini bir çırpıda anlayabilmek size büyük güç getirecektir. Özgürlükçü düşünceniz partnerinizin ilgisini çekecektir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden destek almanın sizi mutlu ettiği bir gün olacak. Eski dostlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün kendinizi sosyal hissedersiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak iyi gelecektir.Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun çalışma programınızdan dolayı kendinizi bitkin düşmüş hissedebilirsiniz. Ancak siz her zorluğun altından çıkmayı başarabilecek güce sahipsiniz. Sırtınızda veya başınızda ağrı hissederseniz ılık bir duş almayı deneyin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 27" R
Ay
Balık
07° 31' 56"
Merkür
Koç
18° 21' 24"
Venüs
Boğa
04° 43' 19"
Mars
Koç
02° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 48"
Satürn
Balık
16° 50' 13"
Uranüs
Boğa
22° 31' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 41"
Lilith
Başak
23° 40' 22"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>