Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkini Dengelemelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sinirli hissetmenize neden olabilecek yavaş, uyuşuk bir tempo söz konusu. İşler istediğiniz kadar hızlı ilerlemiyor gibi görünebilir. Her şeyin daha hızlı yapılması gerektiğini düşünmeyin. Daha hızlı olmak kesinlikle iyi bir şey değil. Bugün, kaliteye ve verimliliğe odaklanmak için harika bir gün. Hayatınızdaki savurgan davrandığınız kısımlarını inceleyin. Günlük rutininizin belirli alanlarını kolaylaştırmanız gerekebilir.

Kişisel hayatınızı organize etmek için güzel bir gün. Evinizdeki karışıklık kontrolden çıkmış olabilir. İşyerinde geç saatlere kadar çalışıyor olabilirsiniz ve belki de temizlik için fazla zamanınız olmuyor olabilir. Ev işlerini halletmeye çalışın. Buna temizlikle ve işleri sıraya sokarak başlayın. Faturalarınızı ödeyin ve maillerinizi gönderin. Küçük şeylerle ilgilendikten sonra kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Sen ve arkadaşlarının elde etmeye çalıştığı bir şey konusunda ani değişimler yaşanabilir ve istediğiniz sonuç beklediğinizden çok önce önünüze gelebilir. Geçici olarak kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Şimdi bunu düşünme. Yerine, arkadaşlarınla hemen bir kutlama planla! Birkaç gün içinde konuyla ilgili kavrayışın artacaktır.Sorun çıkmasın diye çatışmalardan kaçınmaya eğilimlisiniz. Sonuç olarak, genellikle sessiz ve huzurlu bir hayat sürüyorsunuz. Ama bazen konuşmaya da ihtiyacınız var aksi takdirde sessizliğe mahkum edilebilirsiniz. Bugün yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer yaptıklarınız yanlış anlaşıldıysa, kendinizi savunmak size kalmış bir şey. Bu durumda sorun çıkmasın diye düşünüp durmayın aksine ortalığı velveleye verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda her yerde bulunamayacağınızı ve stres altındayken her şeyin altından kalkamayacağınızı kabul etmeye çalışın. Bugün çayınızı her zamankinden yavaş içerek olsun ya da biraz daha düşük tempolu yürüyerek olsun uzun bir ara vermek için iyi bir gün. Ne şekilde olursa olsun işleri ağırdan alın.

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinize, özel hayatınızdaki kişilere bakışınız, yaklaşımınız değişebilir. Nostalji ve geçmişin etkisini hissedebilirsiniz. Eski anılar zihninizde yer edinebilir. Kaygı, korku ve başarısızlık hissine kapılmak enerjinizi düşürebilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde sürekli olarak susan taraf olmaktan bıkmış gözüküyorsun. Yapacağın bir konuşma ile ilişkide karşı tarafa net çizgiler çekmeyi planlıyorsun. Karşı taraf buna razı gelmeyebilir. Duygusal olarak kendini ona yakın hissediyorsun fakat mantıksal olarak uzak hissedebilirsin. İlişkinde yaşadığın bu sorun gerçekleştirdiğin günlük rutinlerini olumsun yönde etkileyebilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinizin size yol göstereceği önemli bir gün olabilir. Bugün geleceğinize dair planlar yapmak adına oldukça olumlu bir gün. Sizler için hayatınızın yeniden şekillendiği bir dönem başlıyor. Bunu okurken yüzünüz gülmüyor olabilir ama gülmek için az bir zaman kaldığını söyleyebilirim. Sabırlı olun. Bir şeyler değişecek ve siz hiç koparamadığınız tüm bağları koparacaksınız. Korkularınızın ne kadar gereksiz olduğunu göreceksiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması şahsi isteklerinizi ve yapabileceğiniz başlangıçları öne çıkarmakta. Duygusal açıdan daha girişken olabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dış dünyaya açtığınız bugünlerde gördüğünüz ilk tepkiler beklediğiniz gibi olmasa da sakin kaldığınız taktirde her taş kendiliğinden yerine oturacaktır.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için büyük anlam ifade eden insanlara zaman ayırmalısınız. Onlara karşı cömert ve iyi niyetli olun. Çünkü buna çok ihtiyaçları var.

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulması kişisel hedeflerinizi ön plana taşıyor. Yeni atılımlarda bulunmak için önümüzdeki ayları değerlendirebilirsiniz.Eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Mide bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bekarsanız hoşlandığınız kişiye açılmak için çok uygun bir zaman. Sorumluluk sahibi bir insan olduğunuzu herkes biliyor, fakat bu aralar insanlara daha fazla güven vermeniz gerekiyor.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 09' 39" R
Ay
Kova
05° 38' 21"
Merkür
Koç
17° 11' 59"
Venüs
Boğa
01° 55' 58"
Mars
Koç
00° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 02"
Satürn
Balık
16° 38' 31"
Uranüs
Boğa
22° 23' 26"
Neptün
Balık
28° 55' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 05"
Lilith
Başak
23° 25' 18"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>