Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Finansal Olarak Özgürsün Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Bugün, işte ilerlemek için son birkaç gün içinde kaçırdığınız enerjiyi ve özgürlüğü bulabilmelisiniz. Sizi bu kadar çok çalışmaya iten şey nedir? Daha fazla duygusal ve maddi güvenliğe olan ihtiyacınızın muhtemelen bununla bir ilgisi var! Ya da kimliğiniz ve onun yansıttığı şeylerle ilgisi olabilir … Sizi motive eden şeyleri düşünmeye zaman ayırın, özellikle de enerji eksikliği çekerken bu size yardımcı olabilir.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Hislerini bastırıp bir şişeye tıkmak çok enerji talep eder.Daha anlamana fırsat olmadan, görmezden gelmeye çalıştığın birçok duygun içinin derinliklerine gömülebilir. Fakat bil ki hislerini dışarı yansıtmak - gerek öfke, gerek mutluluk, gerekse korku olsun - oldukça özgürleştirici olacaktır. Genel olarak, çevrendeki atmosfer hafifleyecek ve insanlarla daha açık iletişime olanak sağlayabileceksin.Aynı anda her yerde bulunamayacağınızı ve stres altındayken her şeyin altından kalkamayacağınızı kabul etmeye çalışın. Bugün çayınızı her zamankinden yavaş içerek olsun ya da biraz daha düşük tempolu yürüyerek olsun uzun bir ara vermek için iyi bir gün. Ne şekilde olursa olsun işleri ağırdan alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi ve manevi yardımlarda bulunmak, yaşamınıza fırsatları ve ilahi bir korunmayı getirebilir. Zor bir durumun içinden sıyrılabilir, fiziksel veya zihinsel bir özgürlük için çabalayabilirsiniz. Fedakarlık göstereceğiniz durumlar oluşabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysan eşinle birlikte aldığın kararlar değişkenlik gösterebilir. Evde eksik olan eşyaların bir listesini yapıp alışveriş yapabilirsin. Değişik renkler ve tarzlar tercihin. Finansal açıdan rahat olman sana harcamalarında özgürlük kazandırıyor. Ancak fazla abartmamalısın. İş konusunda yurtdışı bağlantılı bir teklif alabilirsin.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinizle doğru yolu bulacağınız özel bir gün. Duygularınıza tercüman olan anlayışlı kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz. Geçmişten taşıdığınız yüklere dikkat edin. İş yerinizde bazı sorumluluklar ya dayerinizi taşıma fikriniz bugün gündem yaratabilir. İş hayatınızda revizyona gidin ve bazı toparlanmalar içinde olmayı seçin.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde biraz daha düşünceli ve hassas olabilirsiniz. Kendi duygularınıza daha çok eğilmelisiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanındaki başarılarınız farklı çevrelerce dikkat çekipfırsatları doğurabilir. Enerjik oluşunuz ve hep iyiyi düşünmenizçevrenizin de motivasyonunu arttıracak.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışında olaylar artarak sürerken kendinizi akışa kolayca kaptırabilirsiniz ancak Güneş tutulması öncesinde bu akışın ihmal, dalgınlık, unutkanlığa dönüşmemesine dikkat edin.

20 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizi sessizlikle cezalandırıyorsanız bu şekilde bir yere varamayacağınızı anlamalısınız. Bunun yerine sizi rahatsız eden şeyler hakkında konuşmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği bugün kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Hayatın derin yönleriyle ilgileneceğiniz bir gün.Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlatacak kişi ve durumlarla karşılaşabilirsiniz. Psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler, ilişkinizde geçici süreliğine gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tüm umutlarınızın kaybolduğunu düşünseniz bile bütün iyilik ve güzellik dolu fırsatlar size gelecek.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 20' 10" R
Ay
Kova
08° 08' 07"
Merkür
Koç
17° 16' 44"
Venüs
Boğa
02° 09' 19"
Mars
Koç
00° 26' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 34"
Satürn
Balık
16° 39' 28"
Uranüs
Boğa
22° 24' 03"
Neptün
Balık
28° 56' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 42"
Lilith
Başak
23° 26' 30"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>