Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyallikten Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 10%

Aşk hayatınızda şu an iyi bir noktadasınız. Eğer bekarsanız, bu durumu değiştirmek için acele etmeyin. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Ancak bugün, şimdiki veya müstakbel sevgiliniz oldukça iletişimsiz bir modda olduğu için biraz şüphe yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, karşınızdaki kişi tamamen parasal endişelere gömülmüş olabilir. Anlatmak isterse her zaman yanında olduğunuzu söyleyin ve uzaklaşın. Gününüz güzel geçsin.

Yaklaşık bir hafta önce, mali durumunuzla ilgili bazı kötü haberler almış olabilirsiniz. Bugün muhtemelen, tüm ay boyunca bu sorunların üstesinden gelmek için isteyebileceğiniz en iyi gün. Bu durumdan kazanan olarak çıkmak istiyorsanız, olaylara genellikle sizin yaptığınızdan farklı bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir. Ama içiniz rahat olsun! İşler muhtemelen yoluna girecek!

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Konuşkan bir halde olacaksın. İnsanlarla daha fazla sosyalleşmek isteyeceksin. Eş dostla uzun bir öğle yemeği seni memnun edecektir. Böylece hayatınızda olup bitenleri paylaşabilirsiniz. Ya da akşam bir partiye katılmak isteyebilirsin. Evde tek başına oturma. Dışarı çıkıp biraz insan için karışmak isteyeceksin. Keskin zekan ve mizah anlayışınla kendini merkeze oturtabilirsin!Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tamamen farklı bir şey denemek isteyebilirsiniz. Eğer bunu daha önce hiç yapmadıysanız, neden kendinizi dans ederek ifade etmeyi denemeyesiniz? Kendinizi bir kutu kurşun kalem kadar yetenekli olduğunuza inandırmış olsanız bile, şaşırtın kendinizi. Tarzınız ne olursa olsun, herkes için bir dans türü vardır, kendinizi o kadar da delice bir şeye teşebbüs ediyormuşsunuz gibi hissetmeyin - ister polka kadar basit olsun, ister balo salonu dansı kadar karmaşık olsun. Kendinizi harika hissedeceksiniz, ayrıca bu iyi bir egzersiz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda plan dışı durumlar oluşabilir. Zorunlu ödemelerle ilgilenebilir, plan dışı harcamalar içerisinde olabilir. İlişkilerde beklentiler ve gerçekler uyuşmayabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyallikten uzak durmak isteyebilirsin. Yalnız kalıp kendi içi dünyan ile yüzleşiyorsun. Bütün gün evde hobilerin ile ilgileniyorsun. Öğlen yemeği için kendine özel bir şeyler hazırlayabilirsin. Tükettiğin besinlerin kalorileri kontrol etmelisin. Fazla kilolardan şikayetçi olmak istemezsin değil mi? Entelektüel ve ticari yeteneklerinin artığınıyerinde gösterdiğin performans ile fark edebilirsin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sözleşmelerinizle ilgili oldukça dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili başlangıç yapmadan önce yakın çevrenize ve ailenize danışarak hareket etmelisiniz. Herkesten gizlediğiniz ve kendinize dahi itiraf etmekten çekindiğiniz bir aşk hikayesi bugün tekrar hayatınızda tezahür edebilir. Kalbinizi ve iç sesinizi dinleyerek gitmek istediğiniz yönü belirleyin ve amaçlarınız doğrultusunda hareket edin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda söylemleri farklılaştırma potansiyeline sahip olabilirsiniz. Kendinizikonusunda verimli hissedebilirsiniz hatta elinizin bereketi...

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda dahayatınızda da her şey yolunda gidiyor olmalı. Kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Ancak bugün dikkatinizi toplamaya çalışmak size biraz zor gelebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda psikolojinizle ilgili konular ön plandaydı, belki de geçmiş kararlarınızı sorguladınız. Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor.Psikolojik sağlığınızı daha rahat yönetebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yine de önemli atılımlarınız için Merkür Retrosunun sonlanacağı 13 Temmuz’u bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizde dahil olmak üzere çevrenizdeki insanlara karşı gizemli davranıyorsunuz. Kariyeriniz söz konusu olduğunda birkaç aksilik yaşayabilirsiniz, ancak bunun sizi negatif etkilemesine izin vermeyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 33" R
Ay
Yay
00° 43' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 44"
Venüs
Koç
25° 51' 56"
Mars
Balık
26° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 18"
Satürn
Balık
16° 11' 57"
Uranüs
Boğa
22° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 18"
Lilith
Başak
22° 52' 32"
True Node
Koç
15° 33' 15"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>