Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İyi Niyetlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün bir aile toplantısına katılabilirsiniz. Günün enerjisi geçmişteki insanlarla temasta olmanızı sağlayacak. Bugün ailenizi ziyaret edemeseniz bile onlarla telefonda konuşmaya çalışın. Annenizle uzun bir konuşma yapın ve halini hatrını sorun. Babanızla sohbet edin ve aklındaki şeyleri öğrenin. Sizi bu dünyaya getiren insanları gereken saygıyı gösterin.

Bugün bir bardak çay ve popüler bir bestseller kitap ile birlikte yatakta yatma eğiliminde olabilirsiniz. Kim gününü bu şekilde geçirmek istemez ki? Ne yazık ki, bu olmayacak. Gezegenler neredeyse üzerinden battaniyeyi atıyor ve sizi yataktan çıkmaya zorluyorlar. Yapılacak işler var! Daha da önemlisi, şu anda birlikte olmanız gereken insanlar var. O çaydanlığın altını kapatın ve kaldığınız yer için kitaba bir ayraç yerleştirin - ikisi de bir gün daha bekleyebilir.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Yüksek vitestesin. Sabah erken uyanmak istiyorsun ve yeni maceralara atılmayı düşünüyorsun. Bu ekstra enerjiyi iyi amaçlar doğrultusunda kullanabilirsin. Büyük projelerin üstesinden gelip gelemeyeceğine bir bak. Belki ısıtıcıyı ya da buzdolabını tamir edebilirsin. Ya da dosyalarını, belgelerini düzenleyebilirsin. Evinde her şey yerli yerinde olduğunda kendini iyi hissedeceksin.Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş ilişkiler, eski dostlar gündeminizde olabilir. Gündeminizde küçük veya büyük sorunları çözmeye odaklanabilir, detaycı düşünüp adım adım giderek çözüm ve başarıya ulaşabilirsiniz. Bilgi toplama, araştırma zamanı.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende adil biri olarak tanınıyorsun. Ailen bu özelliğin ile gurur duyuyor. Etrafındakilere karşı son derece yardım sever ve iyi niyet sahibisin. Fazla iyi niyetli olman seni gerçeklerden uzaklaştırabilir. Hayal kurmayı seversin fakat onları gerçekleştirmek için geç kaldığını düşünebilirsin. Ümitsizliğe kapılmamalısın.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı doğru yönlendirmek için pratik çözüm arayışında olabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konular bugün gündeminizde olabilir. Herkesten gizlediğiniz finansal projelerinizle ilgili her şeyin yolunda gitmesi dahi yine sizi rahatsız ederek farklı yerlerde şüphe aramak eğilimi içerisinde davranabilirsiniz. Yatırım durumları ile ilgili kararsız kalmak sizlere kayıp yaşatacak gibi gözüküyor.

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel hareketin yoğun olduğu bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Sabah saatlerinde akmayan konular, ilerleyen saatlerde rahatlayacaktır. Öğleden sonra hassasiyetler artabilir. Çevrenizdeki insanların işleri için kendinizi yıpratmamaya çalışın. Aşırı fedakârlıktan kaçınmanızda fayda var.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs İkizler burcunda düz seyrine geçtiğine göre 7 Ağustos'a kadar ilişkiler ve planlarınızda biraz rahatlama olacak. Ancak sizin zamanınız 7 Ağustos sonrasında başlıyor. O döneme kadar halen daha ilişkilerde gizli saklı, yarım kalan durumlar olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda seyrederken iletişimde titiz ve dikkatli olabilirsiniz. Sözlerinizle dikkat çekebilir, en zor görünen kişileri dahi etkileyebilirsiniz. Ancak yine de hassasiyetlere, yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan biriyle tartışacak olursanız konunun asıl odak noktasından sapmadığınızdan emin olmalısınız. Duygularınıza hâkim olmalı ve haklı çıkmak için uğraşmalısınız.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda psikolojinizle ilgili konular ön plandaydı, belki de geçmiş kararlarınızı sorguladınız. Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor.Psikolojik sağlığınızı daha rahat yönetebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yine de önemli atılımlarınız için Merkür Retrosunun sonlanacağı 13 Temmuz’u bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinde, önemli bir grup projesi için birkaç arkadaşınızla işbirliği yapmanız gerekebilir. Sağlığınızı önceliğiniz yapın. Daha düzenli olarak egzersiz yapmak, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 10' 22" R
Ay
Başak
01° 43' 35"
Merkür
Koç
17° 52' 19"
Venüs
Koç
16° 45' 18"
Mars
Balık
20° 47' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 21"
Satürn
Balık
15° 29' 22"
Uranüs
Boğa
21° 42' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
19° 59' 36"
Lilith
Başak
22° 03' 22"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 18/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>