Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ailene Karşı Duyarlısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2020, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 70%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Sıkkın ve huzursuz hissedebilirsin. Meraklanma, hiçbir sıkıntı yok. Yeni şeyler denemeye hazır hissediyorsun. Yeni bir egzersiz sana iyi gelebilir. Farklı ve taze bir spor dalıyla uğraşmak sana keyif verecektir. Ya da spor salonunda farklı aletler deneyebilirsin. Kasların değişik hareketlerin etkisiyle rahatlayacaktır. Ayrıca zihnin de farklılığın olumluluğundan faydalanacaktır.Gün boyunca biraz cansız hissedebilirsiniz, ancak bu akşam epey açılacaksınız. Sizi şevke getirecek bir şeyler olacak ve siz de coşmaya hazırsınız! Tutuşmaya hazır çalıların bittiği bir çöl gibisiniz. Dağın tüm yamacı görkemli bir alevin güzel ışığıyla aydınlanmak üzere. Pırıl pırıl parlayarak nasıl bir yıldız olduğunuzu herkese göstereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin ölçüde insanlar tarafından ciddiye alınmazsan moralini hemen bozma. Günün enerjisi her şeyi hafif ve moral yükseltici tutmak yönünde. Son birkaç günün karanlık yoğunluğundan çık ve mutlu ol. Anlamadığın şeyler yüzünden strese girme. Akışa uyum sağla ve gülümse. Günün neşeli ve keyifli enerjisine uyum sağladığın sürece her şey yolunda olacaktır.

30 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şartlara ve durumlara daha hızlı adapte olmak günü daha hızlı ve keyifli geçirmenizi sağlayabilir. Takılı kalmak, konu, olay ve kişilere saplanmak ise enerjinin düşmesine neden olabilir. Bir süredir planladıklarınızı hayata geçirebilir; yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz. Hareketli bir gün. Aşk hayatı ve arkadaşlık ilişkilerinde değişim.

30 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlar ufkunu genişleten insanlar olduğu için şanslısın. İlişkisi olamayan bir Yengeç burcuysan mantık ilişkisi sana göre olmayabilir. Yanlış bir karar vermeden düşünmelisin. Birden sevinebilir birden üzülebilir bir ruh halinde olabilirisin. Ailene karşı duyarlı ve duygulu davranıyorsun. Evine ve ev yaşantısına düşkünlüğün artıyor.

30 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik beklentilerinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması halinde, cebinizde ikinci bir plan bulundurmalısınız. İşinizle ilgili dikkatinizi tam anlamıyla vermeniz gereken geçmiş problemler bugün çözüme kavuşturulmak amacı ile sizi bekleyebilir. Yapmış olduğunuz hataları bugünün olanakları ile değerlendirip en az maddi hasar ile atlatmanız için pratik yöntemler bulmanız gerekecektir.

30 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahatça ifade edeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi oluşturacak. Spekülatif konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün boyu kendinizi iyimser hissedebilirsiniz. İlişkilerinize yükleyeceğiniz beklentiler, gerginliğe yol açabilir. İsrafa kaçabilirsiniz. Abartılı şeylerden uzak durmaya çalışın.

30 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi güvende hissedeceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinizi partnerinizle uyum içerisinde görmek bir enerji atmosferi yaratacak...

30 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Aşk yaşamınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Coşku ve heyecanınızı daha fazla sergileyebilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

30 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu para yatırımı yapmaya geldiğinde dikkatli ve stratejik hareket etmelisiniz. Ancak konu duygularınızsa hiçbir hesap yapmadan içinizde ne varsa dışarıya onu yansıtmalısınız.

30 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati romantizm, hobiler ve aşk hayatı konularını ön plana taşıyor. Çocuklarınızla aranızdaki duygusal bağı güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile karşıtlığı sevdiklerinizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Merkür'ün burcunuzda Güneş ile kavuşumu kendinizi ifade etme isteğinizi arttırıyor.

30 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kolay kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

30 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

30 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 12"
Ay
Akrep
25° 45' 08"
Merkür
Koç
26° 30' 00"
Venüs
Balık
21° 44' 33"
Mars
Balık
05° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 04"
Satürn
Balık
13° 18' 51"
Uranüs
Boğa
20° 40' 01"
Neptün
Balık
27° 48' 46"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 59"
Lilith
Başak
19° 48' 31"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>