Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, sürprizlere açık görünüyor. Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. Duygularının yanılsama olduğunu düşünerek, belki de siz bir yanılsama içindesinizdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kolay kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:36 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, bir işe yaramayan ve devam ettikçe sıkıntı yaratan her şeyden uzak durmak istersiniz. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlığında, iyi düşünmeden, mali ve ruhsal durumunuzu gözden geçirmeden ani kararlar almamanızda yarar var. Özellikle hukuksal boyutta veya ilişki anlamındaki durumları bilinçli bir açıdan gözden geçirmeden harekete geçmeyiniz. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünümü, fedakarlık yaptığımız halde, istediğimiz maddi-manevi desteği görememek, huzursuzluğa yol açabilir. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, zorlu durumlara karşı tepki göstermenize neden olabilir. Toplumda gördüğünüz yanlışlar, haksızlıklar sizi sinirlendirir. Bunu sözlerinize yansıtırsınız. Bu görünüm, maddi sıkışıklığın sizi yorduğunu, buna çare bulmak isterken karşınıza çıkan engellerin rahatsız ettiğini gösteriyor. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek gerektiğini, yapmak istediklerinizi tüm ayrıntılarıyla ele alırsanız, kafanızın karışmayacağını vurguluyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayın sonu gelmişken, her konuda hassaslaşabilirsin. Alıngan davranışların, çevreni çok yoruyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşamış olduğunuz bazı finansal ve hukuki sorunlarınızın çözümü için daha farklı yollar denemiş olmanız size çok yakında olumlu haberler şeklinde geri dönüş yapabilir. Ancak bu konuda bazı dostlarınızın sizlerden istemediğiniz kişilere haber uçurmasını da öğrenebilir ve bu noktada üzülen taraf olabilirsiniz. Özel ilişkilerde ise maddi problemler gerginlik yaratabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde bazı endişeler ve huzursuzluklar gündeme gelebilir. Elinizdeki maddi imkanları daha dikkatli değerlendirmeye bakmalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir...

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında, gelir ve kazançlarınızı artırma konusunda bazı sıradışı ve çılgın fikirleriniz olabilir. Ancak bunların getirebileceği farklı sonuçları da düşünmeden geçmemelisiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda çabuk tepki verebilirsiniz. Farklı tepkileriniz çevrenizdekileri şaşırtabilir. Şu aralar etrafınızda olup bitenlerden her zamankinden daha çabuk etkileniyorsunuz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Korumacı tavrınızla sevdiklerinize güven veriyorsunuz. Sizin de bu güvene aynı oranda ihtiyacınız var.Bunu sakın unutmayın. Çevrenizden bıkıp usanmadan yardım ve destek talep edin. Çocuklarınıza karşı duyarlı olacağınız bir gün.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 46" R
Ay
Yay
00° 59' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
25° 53' 28"
Mars
Balık
26° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 35"
Satürn
Balık
16° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 22"
Lilith
Başak
22° 52' 40"
True Node
Koç
15° 33' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>