Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

25 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 07:29 Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili konulardaki belirsizlik canınızı sıkabilir. Çünkü siz görünen düşmanla savaşmanın, iki yüzlü hareket etmeye çalışan kişiyle uğraşmaktan daha kolay olduğunu bilirsiniz. Fakat şu sıralar bunlarla uğraşacak pek haliniz yoktur. Sakin ve kendinizden emin bir şekilde asıl yapmanız gerekene odaklanmak daha akıllıca olacaktır. Saat 20:19 Venüs-Jüpiter görünümü, maddi-manevi anlamdaki ilişkilerimizi abartıya kaçmadan dozunda ve gerçekçi şekilde ele almamız gerektiğini söylüyor. Riskli kararlardan uzak durulmasında yarar var. Mutlaka bir bütçe kontrolü yapılmalıdır. Alış-satış gibi işlemlerde piyasa şartları göz önüne alınmalıdır. Saat 22:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizi kısıtlayan sorunları aşma arzumuzun işaretçisidir. Güvence o denli kıymetlidir ki, bu olmadan huzur bulmak zordur. Bu nedenle, paramızı, ailemizi, değerlerimizi korumak ve kollamak isteriz. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. Kalben sevgilerimle,

25 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerindeki üstünlük savaşlarından nasibini alacaksın. Kararlı adımlar atabilirsin.

25 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, flörtler ve hayatın eğlenceli yanlarına odaklanacağınız aynı zamanda gayet şanslı olacağınız bir zaman dilimi. Özellikle yalnız olan yengeçlerin bahtı oldukça açık gözüküyor. Yaşamlarına yeni giren bu kişilerle ilgili belli bir müddet saklama eğiliminde olabilirler. İlişkisi devam eden yengeçler ise bazı sorunların tespitlerini daha kolay yakalayabilecekleri bir gün yaşayabilirler.

25 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranmanız olası. Ailevi konularınız ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Geçmişte yaşanılan olayların gündeme gelmesi sizde duygusal gerginliğe yol açması olasıdır. Tavırlarınız farkında olmadan sertleşebilir. Arkadaşlarınızla buluşmak iyi gelecektir.

25 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk, tutku ve heyecanlarınız söz konusu olduğunda sınır tanımayabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok duyup dinleyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz.

25 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz gergin ve alıngan olabileceğiniz bir gün. Olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Ancak, parasal konulara yönelik yeni atılımlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi kabul ettirebilir, ikna edici ve sempatik olabilirsiniz.

25 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzü ve yapabileceklerinizi hayata geçirmek isteyeceksiniz. Planlarınızı devreye sokmak için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz. Abartıdan uzak durmanız gerekiyor.

25 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü, duygusal anlamda kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Para konularında dikkatli kararlar almalı gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.Eski işleri tamamlayıp, aile içindeki düzeni aksatan konulara çözüm bulun. Yemek pişirmek, buzdolabını temizlemek, çekmeceleri düzenlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Zira ilişkilerle zorlanacağımız bir gün yalnız olmakta fayda var. aile

25 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 40" R
Ay
Başak
14° 41' 09"
Merkür
Koç
17° 19' 24"
Venüs
Koç
18° 06' 31"
Mars
Balık
21° 38' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 23"
Satürn
Balık
15° 35' 53"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 27"
Lilith
Başak
22° 10' 40"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>