Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilişkin fazla bir hareketlilik yaşamayacaksınız. İş yoğunluğunuz bütün zamanınızı ve düşüncelerini kaplamış durumda. Sevgiliniz sizin bu durumunuzu anlayışla karşılasa da sizi özlemekte.

İş konusunda değil amaarkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayacaksınız. Onların haklı taleplerine uymak yerine hareketsiz kalmanız,hatta bildiğinizi okumanız aranızdaki soğukluğu arttıracak.

Dostlarınıza karşı çok cömert davranıyorsunuz. Birlikte olduğunuz çoğu zaman yapılan harcamaların büyük kısmını siz karşılıyorsunuz. Bu konuda biraz daha tutumlu olmalısınız.

Bazı konularda risk almayı göze almamanız yüzünden çevrenizde gelişen olaylarda ikinci planda kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde uyanan değişme ve yeni başlangıçlar yapma arzusu dış etkenler tarafından engellenebilir. Yaşam şartlarını daha iyi yapmak için güçlü bir arzu duyuyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve çabalarınızın karşılığını almak istediğiniz bir dönemdesiniz. Hanım bir akrabanızdan bir haber alabilirsiniz. Bazı olayların istediğiniz gibi gelişmesi için, zamana ihtiyacınız olabilir. Çevrenizde aradığınız desteği bulabileceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler güne Ay-Başak burcu geçişiyle adım atıyoruz. Saat 13:51 olana dek, her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğiz. Karmaşık duran, gözümüze hoş görünmeyen ne varsa derleyip toparlayacağız. Saat 13:51-15:29 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yakın çevre bağlantılı her konuda titiz davranmanız, hareketlerinize gayet dikkat etmeniz, hizmet duygusuyla dolu olmanız anlamındadır. Yani ister istemez, her şeyin düzgün bir şekilde yürümesi için elinizden geleni yaparsınız. Yaşadığınız çevredeki bir ufak sorun veya can bildiğiniz insanların başındaki bir problem en az onlar kadar sizi ilgilendirir. Hassasiyetiniz ön plandadır. Fakat bunun altında yatan en önemli sebep, hayatı daha düzgün ve huzurlu yaşamak adınadır. Tabi ki kimi zaman eleştirel davranabilir ve bazı kişileri uyarma gereği duyabilirsiniz. Bu tamamıyla sevgi ve iyilik adınadır. Saat 15:29 Ay-Terazi burcu geçişinde uyumluluk son derece önemlidir. Kiminle berabersiniz, kimlerlebirliği halindesiniz, bugüne dek neler yaşadınız ve bundan sonrasında neler umuyorsunuz. Bu soruların cevabı için sorunların üstünü sıvazlamadan, siz ve partneriniz veya siz veortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız. Sorunlarınızı, nasılsa düzelir diyerek ele almak yerine, aranızdaki iletişimi açıklık ve dürüstlük çerçevesi içinde oluşturmak gayet önemli. Birbirinize sorular sorarak, nerelerde problemler yaşanıyor bunları konuşmanızda yarar var. Bu konuda Ay-Terazi geçişi, ev içinde veya bulunduğumuz ortamda ılımlı bir şekilde hareket etmemizi gerektirir. Farklı düşünceler, farklı kimlikteki insanlarla anlaşmakta bazen zorlanabiliriz. Çabuk karar vermemiz zor olabilir. Bütün olasılıkların gözden geçirilmesinde yarar vardır. Huzur başımızın tacı haline gelir. Saat 19:07 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, finansal açıdan sizi memnun edici bir gelişmeyi işaret ediyor. Kazanç getirici birveya ortaklığın göstergesi olabilecek bu kavuşum, geleceğe dair umudunuzu yükselticidir. Bir işin olumlu sonuçlanması, bir girişimin umduğunuz şekilde ilerlemesi, bir haberin sizi memnun etmesi bu kavuşum sayesinde mümkündür. Sosyal paylaşımları, dostlukları, yeni tanışmaları, başkalarıyla dayanışmayı destekleyici bu enerji sayesinde hayata dair inancınız artar. Sizi başarılı, çekici ve güçlü görürler. Gün boyu güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapmayı planlıyorsan, birlikte hareket ettiğin kişinin pratikliği işlerini hızlandıracak.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden gizlendiğini düşündüğünüz bazı durumlar ve yaşanmışlıklar bugün önünüze daha farklı bir şekilde çıkabilir ve bildiklerinizin doğru olmadığına kanaat getirebilirsiniz. Bu konuda sizleri özellikle dolduruşa getirmek isteyenlerin fikirlerine kulak vermeden ilerlemeniz daha yerinde olacağından kendinizi bu gibi durumlar karşısında frenlemeye gayret etmelisiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili konularda kendinizi geliştirmek isteyebilir, bulunduğunuz statüyü daha üst seviyelere çıkartmak için çabalarsınız. Kariyeriniz ve finansal durumunuzda sizi rahatsız eden durumları daha iyi bir konuma getirmek isteyebilirsiniz. Bu mevcut durum kendinizi güçlü hissetmenizi sağlar. Motivasyonunuz artıyor.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi daha sakin hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız ve yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz hızlanıyor. İçinizden yükselen isteklerin artması sizi harekete geçirecek. Yepyeni umutlar duyabilirsiniz. Planlarınızı uygularken çevreniz sizi destekleyecek.

20 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize dair planlar yapmadan önce, işlerinizin sağlamlığını kontrol edin. İletişime dayalı işleriniz hız kazanırken, programlar içine girebilirsiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcundaki Venüs ile hayat yönümüzü gösteren Kuzey Ay Düğümü arasındaki uyumlu etkileşim, size kazanç kapılarının bolluk ve bereketini açacak. Yöneticileriniz ne kadar değerli bir insan olduğunuzu bir kez daha anlayacaklar. Ay'ın da Terazi'de seyahat etmesiyle ilişkilerden yana şans yüzünüze güler. Gökyüzünde aşk kokusu var. aşk

20 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>