Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz yüz seksen derece değişebilir.

İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratabiliyor. Bugünlerde bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

19 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:44 Ay-Merkür görünüm etkisinde güne adım atacağız. Hem zihnimizi rahatlatacak hem sözlerimizin olumlu yönde dışa yansımasını sağlayacak. Saat 11:33 Ay-Jüpiter görünümünde her şeyi kendi arzularınıza uygun şekilde titizlikle düzenlersiniz. Aşkta tutkulu, sevdiklerinizi sahiplenici ve güçlü arzulara sahipsiniz. Saat 15:49 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız etrafımızdaki her durumu inceler durur. En yakınımızdaki insanlar bile, bizim huzursuzluğumuzdan şikayet eder. Biz de memnun değilizdir halimizden. Konuşuruz ancak, sarf ettiğimiz her söz eleştirmeye dönüktür. Bazen de etrafımızdaki insanlar bize böyle yaklaşır. Benim tavsiyem, bu saatlerde dinlenelim. Buna oldukça ihtiyacımız var. Saat 19:43 Merkür-Jüpiter görünümü, zihnimizi olumlu yönde etkileyen, kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan bir enerjidir. Doğru tespitlerde bulunuruz. Aşkta şans verir, iletişim güçlenir. Güzel sözler duyarız. Jestlerle karşılaşırız. Sevildiğimizi hissederiz. Saat 22:52 Ay-Pluto etkisinde, ilişkimizi gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Tüm canlıları sevgiyle kucaklayacağımız bir gün olması dileğimle,

19 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuralların seni kısıtladığı bir gündesin. Aklında çok fikir var. Bir telefon, seni çok mutlu edecek.

19 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklar geçmişte yapılan finansal hatalar yüzünden tekrar gün yüzüne çıkabilir. Bugünlerde fazlasıyla kazandığınızı düşündüğünüz maddi durumlar için geleceğe dair önemli bir yatırım planı yapmadığınız takdirde tekrar bütçede dengesizlik oluşabilir. Yakın çevre bağlantılarınız, eğitim ve seyahatler konularında yaşayacağınız olumlu gelişmeler sizleri mutlu edecektir.

19 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yoğuntemposu içinde planlanan hedeflere ulaşmak için toplantılara katılabilir, takım çalışması organizasyonu düzenleyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmalarda ekip arkadaşlarınızın desteğini almanız sizi stresten uzaklaştırır. Dostlarınızla bir araya gelmek keyifli anlar paylaşmak size iyi gelecektir.

19 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Yanıltıcı kişilerle kırşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi devreye sokmalısınız.

19 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir işinizde ertelenmeler ve sıkıntılar oluşursa, verdiğiniz tavizleri fark edin. Özel hayatınızda planlarınızı uygulayacak çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, aşk hayatınızda içine attığınız duyguları daha rahat ifade etmenize yardımcı olacak.Özellikle size yakın hissettiğiniz biriyle sırlarınızı paylaşabilirsiniz. Spiritüel konular içinizdeki enerjiyi açığa çıkartmanıza yardım eder. Duyguyla mantığı ayrı ayrı değerlendirerek hayatınıza yön verin.

19 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

19 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 21" R
Ay
Oğlak
14° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 37' 27"
Venüs
Boğa
00° 02' 40"
Mars
Balık
29° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 25"
Uranüs
Boğa
22° 18' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 54"
Lilith
Başak
23° 15' 06"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>