Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz.

Bugün duyacağınız olumsuz söylentinin bir dayanağı yok gibi, içiniz rahat oturtabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan bu tür söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir.

Beklenmedik bazı rastlantılarda izin için en hayırlısı, bu rastlantıya kuşkulu bakmak yerine ondan yararlanmayı bilmek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz, çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bunu korumanızda.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:58 Güneş Uranüs görünüm etkisinde Cumartesi günümüz başlayacak. Geleceğimizi garanti altına almamızı sağlayacak yenilik ve değişimlerin göstergesi olan bu görünüm sayesinde hedefler belirliyoruz, kendimizi yeniliyor ve iyileştiriyoruz. Saat 09:46 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve başarılı olmanın işaretçisidir. İlişkinizle ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Duygularınız biraz mesafeli olsa da, tutkulusunuz. Saat 12:26 Merkür-Pluto karşıtlığı, zihnimiz duygusal düşünmeye açık. İstiyoruz ki, ilişkimizde veyaortaklığımızda aradığımız güveni, huzuru bulalım ve beklentilerimize uygun şekilde gerçekleşsin. Kendimizi kandırıyoruz belki de, bu ilişkide her şey güzel olacak diye. Belki de hayatımızda hiç kimse yok, günün birinde gelecek olanın hayalini kuruyoruz. Ancak gerçekler bir adım ötede. Bir baskı var üzerimizde, bizi anlamayan bir sevgili, eş veya birileriyle karşı karşıya kalmışız. Saat 12:41 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile-kişisel veya çocuklarınızla ilgili konularda yaşanan bazı sorunları aşmakta zorlandığınızı hissedersiniz. Parasal anlamda güçlendiğinizde bu sorunları geride bırakacağınızı düşünürsünüz. Harcamalara dikkat etmeniz gerekir. Çünkü problemlerin bir çoğu bu yüzden oluşmaktadır. Saat 15:24 Ay-Mars görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizim için önemli olan her şeyi abluka altına alabiliriz. Çünkü zarar görmelerini veya bizden uzaklaşmalarını istemeyiz. Ancak işler bizim istediğimiz gibi yürümeyebilir. Kaygılanırız, gerginlik duyabiliriz. Maddi konular bizi sıkıştırabilir. Saat 19:34 Ay-Venüs görünümü, hayatın tüm keyifli, güzel ve olumlu yanlarına kavuşmak ve maddi yönden de güçlenmek isteyen bireyin hassasiyetini işaret eder. Arzular yüreğimizin içinde büyür. Ne olursa olsun, kazanmak, yükselmek isteriz. Geri adım atmayız ve neyi hedefliyorsak onu elde etmek için mücadele veririz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman ayıramadığın aktivitelere zaman ayırabilir, arkadaşınla bir etkinliğe gitmek isteyebilirsin.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem çalışma hayatınızda hem de özel ilişkilerinizde ki durumlarla ilgili karşı taraftan gelecek olan adımlar sizleri mutluluktan havalara uçurabilir. Nihayet sabrınız meyvelerini vermeye başlıyor. Sizler de iyi biliyorsunuz ki bugünlere kadar gelmek hiç kolay olmadı. Ancak bugünden sonra her şeyi tam da istediğiniz gibi olarak hayatınız olumlu yönde değişmeye devam edecektir.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha coşkulu olabileceğiniz, sezgilerinizden de yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınızda fazla cömert olabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Gün içinde sevdiğinizle keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz...

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Sosyal çevrenizden göreceğiniz destek sizi rahatlatacak. Gelecek planlarınızda kafanızı hemen olumsuza çalıştırmayın.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız tekliflerhayatınızda önemli bir dönüm noktası oluşturabilir. Yöneticilerinizin sizin başarı ve çalışkanlığınıza şahit olmaları uzun zamandan beri beklediğinizi ödülü elde etmenizi sağlayacaktır. Özel hayatınızda partnerinizin baskıcı tavırlarından bunalabilirsiniz. Hayatın pozitif yönlerine odaklanıp, bugün kendinizi şımartmayı unutmayın.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

23 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 40" R
Ay
Başak
14° 41' 09"
Merkür
Koç
17° 19' 24"
Venüs
Koç
18° 06' 31"
Mars
Balık
21° 38' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 23"
Satürn
Balık
15° 35' 53"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 27"
Lilith
Başak
22° 10' 40"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>