Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın çok hassas olacağı bugün, çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İç dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı takıntılarınızdan sevgilinizle konuşarak uzaklaşabilirsiniz..

İş yaşantınızda dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilir ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebilirsiniz.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük işlerinizdeki becerikliliğiniz yakın çevreyle ilişkilerinizde büyük kolaylıklar sağlıyor. Hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gün. Güvenliğinize daha fazla önem vermelisiniz. Evle ilgili gelişmeler sizi bir miktar zorlayabilir. Değişen dengeler içinde hareket etmeniz gerekiyor. Hayattan çok daha zevk alabilir, keyifli şeylerle uğraşabilirsiniz. Öğle saatlerinde kişilik çatışmaları olabilir.

21 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 21 Haziran saat:13:07-23 Temmuz saat:00:00 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş güvende yaşama ihtiyacını vurguluyor. Bir yaş daha alırken, doğal olarak tüm yılı gözden geçireceğiz ve yeni bir hedef belirliyoruz. Böyle olması da gerekiyor. İşte bu dönemde Güneş size kuvvet sunuyor, ışık oluyor. İmajınız ve çevrenizdeki saygınlığınızın yükseldiği bu dönemde ihtiyaçlarımızı belirliyoruz. Mevcut duruma bakıyoruz. Huzurumuzu önemsiyoruz. Bu süreç, kabuğumuzdan çıkarak ben buradayım deme vaktiniz. Hedefimi belirledim ve onu elde etmek için harekete geçiyorum deme zamanınız. Önümdeki engelleri aşabilir ve yeni bir sayfa açabiliriz. Güneş-Yengeç geçişi değerlerimize sahip çıkmamız ve güven içinde yaşamamız için vesile olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorguladığın hemen her konuda ne kadar haklı olduğun, bugün yaşadıklarının ispatı olabilir.

21 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekteki hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek farklı planlar yapma hevesiyle bazı kişilerle görüşme yoluna gidebilir ve onlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yine maddi dengenizi korumak ve bunun yanı sıra yine ek kaynaklar arama yoluna giderek bütçenizi daha da sağlamlaştırmak için gereken adımları atmakta acele edebilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda hareketli bir gündem sizi bekliyor. Ailenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Eskiden kalma konular gündeme gelebilir. Bu konulara fazla enerji harcamanız sizi yorar. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. İş yerinizde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Günün yorgunluğunu atmak için keyifli anlar var.

21 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü kuvvetli etkileriyle adeta koruyor ve güçlendiriyor sizleri. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği ve bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız. Özel yaşamınızda ise sabırlı olun bilin bilmeyin görün görmeyin ve birlikte olduğunuz insanın dürüstlükle davranması için ona bir şans verin.

21 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen göstereceksiniz. Bugün, parasal ilişkilerinizde bazı çekişmeler ve mücadeleler ortaya çıkabilir.

21 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren bir ay boyunca Güneş?e ev sahipliği yapmaya hazırlanın. Demek ki aile ile ilgili konularda ağzınızdan çıkacak cümleler herkesin ilgi odağı olacak. Ailedeki erkeklerle ilgili diyaloglarınız ve alacağınız kararlarınız bugün önem kazanır. Liderliğe hazırlanın. Yazlık ev yatırımı yapmak için iyi bir dönem.

21 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 01" R
Ay
Yay
29° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 18' 28"
Venüs
Koç
28° 37' 17"
Mars
Balık
28° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 27"
Satürn
Balık
16° 24' 12"
Uranüs
Boğa
22° 14' 14"
Neptün
Balık
28° 50' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 58"
Lilith
Başak
23° 07' 25"
True Node
Koç
15° 25' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>