Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız.

İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir.

İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu unutmamalısınız. İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü başka türlü değerlendirme niyetiniz, öğle saatlerinde yaşayabileceğiniz bir gelişmeyle anlamını yitirebilir. İlginç bir konuda hak hukuk mücadelesi içinde olacaksınız. Ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınızdan akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz. Uzak bir akraba ilişkinizin ciddi bir sorunuyla ilgili olarak, uzun bir yolculuğunuz olabilir.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 27 Haziran saat:00:04-13 Ağustos saat:05:14 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerini de içine alırsak, 20 Haziran-20 Ağustos gibi düşünmemiz lazım. Nelere dikkat etmeliyiz, birlikte gözden geçirelim. Öncelikle, bu tarih öncesi karar verilmiş her türlü finansal meselede bir gecikme, şartlara baktığımızda istediğimiz gibi olmaması, yavaşlama görülebilir. Olumsuz bakmayalım. Yerli yerine oturmamış, henüz şartlar kıvama gelmemiş hatta bir yanıyla hayrımıza bile olabilir. Bankalarla ilgili tüm işlerimiz, vergilerimiz, başkalarından taleplerimiz, bir kayıp veya ayrılık nedeniyle miras veya hukuki mevzularımızın bir daha gözden geçirilmesi yararlı olacaktır. Endişe ve kaygıya gerek yok. Tedbirli gitmek, acele edip yanlış karar vermekten daha iyidir. Ayrıcahayatı, çocuklarımızla ilgili konular, doğum-hamilelik-önemli operasyonların bilinçli şekilde ele alınarak, tabii sağlığımızı ilgilendiriyorsa acilse geciktirilmemesinde yarar var. Gönül dolusu sevgilerimle,

27 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişkenliğin her zamankinden daha fazla öne çıkabilir; etrafındakilerin ilgisini çekebilirsin.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamında bugün kendinizi işinize fazlasıyla vermeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Zira bir takım kişiler tarafından çıkartılan boş söylemler bazı işleri yetiştirmeniz açısından engelleyici bir rol üstlenebilir. Aynı zamanda kendinizi yöneticilerinize ispat etmeniz gereken durumlar yaşadığınızda uzlaşmacı kimliğinizi ortaya çıkararak bütün olup bitenleri söylemenizi tavsiye edebiliriz.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanır. İş yaşamında kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular ile ilgilenmeniz mümkün. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı aksaklıklar yaşamanız olası. Ailenizde tartışmalar yaşanabilir.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen aşırı derecede dikkatlisiniz. Dikkatiniz yüksekken de hata yapabilirsiniz. Başkalarının gözüne çarpıyorsunuz. Kendi yaşam tarzınızı birileri...

27 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar size ağır gelebilir. Karşı tarafın sizden az yük taşıdığını, her tür sorunla sizin uğraştığınızı düşünebilirsiniz.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün boşlukta kalacağı için ruhsal olarak kendinizi çok rahat hissetmezsiniz.Alacak verecek, ödemeler sizi hayata karşı endişeli yapabilir. Ummadığınız bir borçla karşılaşabilirsiniz. Sakinliği elden bırakmazsanız çözüm bulursunuz. İş verenlerinizin moral bozukluğu sizin de motivasyonunuzu düşürür.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 11' 57"
Ay
Akrep
12° 25' 50"
Merkür
Koç
25° 58' 16"
Venüs
Balık
20° 24' 11"
Mars
Balık
04° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 20"
Satürn
Balık
13° 11' 24"
Uranüs
Boğa
20° 36' 60"
Neptün
Balık
27° 46' 20"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 12"
Lilith
Başak
19° 41' 18"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>