Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hakkını Arıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişiyle anlaşabilme, birbirinize öncelik verebilme gibi konular daha baskın olabilir. Aranızdaki iletişimi olumlu tutmak ve daha önceden yaşanan gerginlikleri silmek seni memnun edebilir. Bu tür detaylara odaklanabilirsin.

İyi haberler alacaksınız. Beklediğiniz bir şey sonunda gelebilir. Yaşamak için yeni bir yer arayışındaysanız, mükemmel daire veya ev birdenbire müsait hale gelebilir. Veya bir şey satın almak için para biriktirmeye çalışıyorsanız, şimdi daha büyük bir nakit akışınız olabilir. Geçmişteki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almanız gerekiyor. Bu süreçte iyi 'karma' elde ettiniz!

Yeni bir çalışma düzenine geçebilirsin bugün. Hiç beklemediğin yerlerden yeni kapılar açılabilir. Kazançlarındaki değişimler seni daha pozitif düşünmeye itebilir. Daha önceden cesaret edemediğin konularda güzel kararlar alabilirsin.

Spor yapabilir, açık havada vakit geçirebilirsin bugün. Hem temiz havayı içine çekmek hem de hareket etmek genel olarak enerjine yansıyabilir. Hareket kabiliyetini artırıp kaslarını çalıştırmak sana çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün 11. evinde yani arkadaşlık ve sosyal çevre evinde Uranüsyen bir Güneş tutulması var. Gelecek adına güzel adımları gökyüzü destekliyor. Yurtdışı temaları hayatında görünür olabilir. Hayatında bir tık ileri seviyeye geçmek için doğru şartlar oluşmaya başlayabilir.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu ufkunuz sınırsız, bu yüzden kendinize bulutların üzerinde hedefler belirleyin ve sahip olduğunuz her şeyle onların peşinden gidin. Bu, hayalinize bir isim koyarsanız kesinlikle gerçekleştiğini göreceğiniz ender durumlardan biridir.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün son saatlerine doğru toprak burcunda yılın ilk tutulması meydana gelecek. Haklarını savunmaktan vazgeçmeyeceksin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle yaşadığınız tartışmalar bugüne damga vurabilir. Bu tartışmada belki de ilk defa geçmiş konular gündeme gelebilir.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun birtemposu içinde olabilirsiniz. İyi bir zaman yönetimine ihtiyacınız olacağı için şimdiden kendinize göre öncelik sıralaması yapmalısınız. Enerjinizi sadeceiçin kullanmadan, kişisel alanınıza da yönlendirmenizde fayda var.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Boğa burcundaki güneş tutulması arkadaşlıklara, gruplara canlanma getirmekte. Bu dönemde hedeflerinizi gözden geçireceksiniz.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir, önemli olan ne istediğinizi bilmeniz ve düşüncenizi olumlu tutmanız.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dahil olduğunuz bir grup sayesinde ruhsal gelişiminiz desteklenebilir. Geçmişten gelen duygusal sorunlar gün yüzüne çıkabilir fakat moralinizi bozmayın. Bu durumu, sizi sınırlayan eski travmaların iplerini salabileceğiniz bir fırsat olarak değerlendirin. Gelip geçici herhangi bir sınırlama -duygusal, ruhsal ya da fiziksel- bugün üretken yanınızı güçlendirecek çünkü pek çok yükten kurtulup yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız.

30 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünüm ve itibar bugün sizin için önemli faktörlerdir. Başkalarının sizi nasıl gördüğünü kontrol etmek imkansızdır ve biri üzerinde olumlu bir ilk izlenim bırakma şansınızı kaybetmiş olabilirsiniz. Sizi sevmeyen biri, yeni bir bağlantıya sizinle ilgili hoş olmayan bir fikir verebilir veya kendi başınıza, potansiyel bir arkadaşınızın sizi nasıl algıladığını etkileyen bir durun yaşamış olabilirsiniz. Olanları kabul edin ve onlara gerçekte kim olduğunuzu göstermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizde ilerlemek veyaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve duygusal düşünmekten bir an önce vazgeçmelisiniz.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tutulmadan olumlu etkilenecek burçlardansınız. Sosyal çevreniz değişiyor, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Eski çevrenizden artık size iyi gelmeyen insanları etrafınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Mantığınızla iç sesinizi birlikte dinleyeceksiniz.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor vebağlantılarınızı, egonuzun dışında tutuyorsunuz. Maddi beklentileriniz uzak yollardan gelen fırsatlarla genişleyecek.

30 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>