Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sürpriz Yapabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Şehvetli tarafınız bugün kendini gösterebilir ve etrafınızdaki insanları çekici bulabilirsiniz. Erotik romanlar ve filmler birdenbire ilginizi çekebilir. Romantik karşılaşmalar yoğun ve tutkulu olacak bu yüzden onlar için yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun! İyi eğlenceler!

Bir takımla daha fazla çalışmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Belki size bir grup projesi verilmiş olabilir. Bazen biraz utangaçsınız ve etkili bir şekilde her zaman iletişim kuramayabilirsiniz. Bazı grup stratejileri için zaman ayırmaya çalışın. Daha iyi birakışı oluşturmak için herkesin beyin fırtınası yapabileceği bir toplantı düzenleyin. Fikirlerinizi içeride tutmak yerine, kendi fikirlerinize katkıda bulunları konusunda kendinizi cesaretlendirin. Yakında bu grup işbirliğinden ilham alacaksınız.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Bugün birine tutkulu bir ilan veya itirafta bulunmak için hazır hissediyorsun. Gezegenler etkileme ve etkilenme hislerini harekete geçirmekte olduğundan, fevri ve tahrik edici bir modda olabilirsin. Eğer birilerini kesiyorsan, onlara karşı cesur olacaksındır. Onları iltifata boğabilir ve ne kadar ilgilendiğini gösterebilirsin. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, yakınlık ve samimilik için harika bir gündesin.Nabza göre şerbet vermek senin güçlü bir yanın değil. Hiç kimse seni diğer insanların duygularına karşı aşırı duyarlı olmakla suçlayamaz veya başkalarının da duyguları olduğunun farkında olduğun konusunda. Ancak bugün, yeni bir sayfa açıyorsun. Bu "yeni ve geliştirilmiş" model, başkalarının düşüncelerine ve hislerine ses oluyor ve düşünceli, şefkatli yollarla onlara yanıt veriyor. Bu yumuşak dokunuşun ne kadar etkili olabileceğine şaşırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkileriniz ön planda olmaya devam ediyor. Günün erken saatlerinden itibaren ilişkilerinize, sevdiklerinize yönelebilir veyahayatında ortak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar, hedefler öne çıkabilir. Sağlıksız olan insanlardan, ilişkilerden uzaklaşarak yeni bir sayfa açma zamanı.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda kendini toparlayabilirsin. Sevdiklerin ile birlikte olmak sana iyi geliyor. Yakın bir arkadaşın ile telefonda uzun uzun konuşabilir hasbihal edebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşine sürpriz yapmak isteyebilirsin. Ona ilgi anlamlarını ilgilendiren bir hediye alabilirsin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zor geçen bir 2 seneyi geride bırakıyorsunuz. Zamanla her şeyin geride kaldığını göreceksiniz. Bugün kendinizi zaman zaman duygusal zaman zaman öfkeli hissedebilirsiniz. Ait olduğunuz yere geçiyorsunuz. Bu yıla karşı umutlarınızı taze tutun.

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Kişisel niyetlerinizi ortaya koyup başladığınız işlerde başarılı olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylarda ani kopmalar yaşanabilir. Tepkilerinizi daha yumuşak göstermelisiniz. Gün içinde engelleri aşmak için, başkalarına dayalı davranışlar sergileyebilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi keyifli hissedecek ve karşı cinsle verimli bir etkileşim içerisinde olacaksınız.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda bir dolunay meydana gelirken hayatınıza başta bire bir ilişkiniz olmak üzere farkındalık getiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunun akabinde yaşamınıza etki edebilecek kararlar alabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farkında olsanız da olmasanız da doğru şeylere sahipsiniz. Biraz desteğe ihtiyacınız varsa partnerinizden yardım isteyin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız tavan yapabilir. Yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, daha sonra dostlarınız hak verecekler.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkilerde daha fazla iletişim ve görüşme gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişiyi anlamak için daha fazla düşünebilir ve konuşabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gereksiz konular yüzünden partneriniz ile tartışmaya girmemeye özen gösterin. İş yerinizde daha üretken ve çalışkan olmaya çalışın. Bugün kendinizi neşeli hissedeceksiniz ve güzel şeyleri kutlama havasında olacaksınız.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>