Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Meraklı tarafın sorun çıkarabilir! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün, kalbinizde şiirselliğin ortaya çıkacağı bir gün olacak. Kendinizi yaratıcı bir kişi olarak görmüyorsanız bile, bugün ilham periniz yanınızda olacak. Sevgilinizi özel aşk sözleriyle baştan çıkarmaya karar verebilirsiniz. Romantik bir not yazabilir veya içten bir konuşma planlayabilirsiniz. Bu ince, nazik yönünüzü ifade etmek ve bunu daha spiritüel bir şekilde paylaşmak hissedeceksiniz.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Yengeç oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Bugün kendinizi kurtulamadığınız bir güç mücadelesinin içine sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu mücadelenin sizinle ya da yaptıklarınızla hiçbir ilgisi olmayabilir. Bir şekilde yavaşlamanızı isteyen kısıtlayıcı bir güç unsuru söz konusu olabilir. Sizi ilgilendirmeyen çatışmalara müdahil olmaktan mümkün olduğunca kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tekrar tekrar aynı rüyayı görüyorsanız, belki de yapmanız gereken bir şeyler vardır. Bazı rüya uzmanları diyor ki; bir insanı sürekli rüyanızda görüyorsanız, ona söylemeniz gereken önemli bir şeyler vardır. Bu size oluyorsa, bugün, rüyalarınızdaki kişiyle konuşmanız için çok iyi bir fırsat. Ne söylemeniz gerektiğinden emin olmasanız bile onunla konuşun. Çok uzakta yaşıyorsa, onu telefonla arayabilir ya da mesaj gönderebilirsiniz. Kim bilir belki de rüyalarınız yalnızca bu kişiyi özlediğinizi söylemek istiyordur!

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün içinde Ay, 07:27-16:29 arası boşlukta kalıyor. Uzun bir süre iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda her şeyi dikkatlice okumanız da yarar var. 16:29 itibariyle Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. Ailenizle vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir akşamdasınız. Aniden onlar da size sürpriz yapabilir. Evinizde değişiklikler için yeni fikirler üretebilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meraklı tarafın sorun çıkarabilir!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Meraklı yapın bugün başını ağrıtabilir. Hayatında kökten ve kendini rahat hissedeceğin bir değişimi arzulayabilirsin. Duygularını göstermekte tutucu davranmamalısın. Sezgilerine güvendiğinde ikili ilişkilerinin yanı sıra özel hayatında da kendini daha rahat ifade edebilirsin. Akşam saatlerinde sevgilinden bir sürpriz gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan gün içerisinde aklını geçmişle bozabilir, etrafına da sık sık geçmişe yönelik özlemlerini anlatabilirsin. Arkadaşlarınla yapacağın sohbetlerde, hep konuşan olmak istemen ortamı biraz gerebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kurduğunuz iletişimlerde yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Bazı ifadeler yüzünden zor durumda kalabilir ve telafisi için de epey uğraşmanız gerekebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa ya da uzun yolculuklar gündeme geliyor. Hareket halindesiniz ve daha iyi organize olmanın yollarını aramalısınız.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara olan koşulsuz sevginizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Ruhani konulara yönelmek, ritüeller yapmak için uygun bir gün olacak ve huzurunuz artacak.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş çevrenizle olan ilişkiler güçlenecek. Muhalif bakış açıları kolayca uzlaştırılabilir ve açık, hoşgörülü bir atmosfer yaratabilirsiniz. Fiziksel olarak kendinizi zinde hissedeceksiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak ev ortamınızda ilişkilerin ahenkli ve dengeli olmasını sağlayacak. Aile bireyleri arasında ortak kararlar almak için harika bir gün. Evde davet verebilir ya da dekorasyonu değiştirebilirsiniz. Estetik ve güzellik ön planda olacak. Venüs'ün Aslan burcundaki yolculuğu çocuğunuzla ilgili bir takım harcamaların artmasına neden olabilir. Eski aşklar geri geliyor.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süre umutsuzluğa kapıldınız biliyorum ama bugünden itibaren özellikle maddi anlamda yaşayacağınız gelişmelere inanamayacaksınız. Birçok Yengeç burcu hem gelir kapılarını parlatmak hem de özgüven tazelemek için yeni girişimler içerisinde olacaklar. Sürpriz gelişmeler, hayatınızda etiketinizi parlattığınız her yerde söz konusu olacaktır.

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; hassasiyeti her bakımdan yüksek bir gündesin. Gün içinde ilk sözü söyleyen sen olmamalı, bazen susmanın da en iyi cevap olacağını hatırlamalısın. Yönetici gezegenin Ay, günün büyük bölümünde boşlukta olacağından işlerini toparlamakta ve iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Evinde vakit geçirmek moralini yükseltebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>