Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sorunlu bir dönemdesiniz. Günün sonuna doğru aranızda yine bir tartışma çıkabilir. Tartışmayı fazla uzatmamak için alttan almaya çalışmalısınız.

İş yerinizde çok huzursuzsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz ücret artışı hala gerçekleşmedi. Sırf bu yüzden kendinizi işinize vermiyorsunuz. Bugünarkadaşlarınızla önümüzdeki günler için bir eğlence planı yapabilirsiniz.

Yakınlarınızdan biri için harcama yapmak ya da ona borç vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu beklenmedik gider, son zamanlarda bir hayli kötü olan maddi durumunuzu daha da kötüleştirecek.

İş yerinizde çok huzursuzsunuz ve bunu belli ediyorsunuz. Biraz daha sabretmeli ve kendinize hakim olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşüncelere girmek, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmelerinden etkilenmek engelleyici olabilir. Girişken olduğunuz kadar çekingensiniz de. Ulaşılmazları elde ederek ve elinizin altındakileri kaçırarak ilginç bir karakter sergiliyorsunuz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, güne başladığınızda boşlukta hareket ediyor olacak. Saat 05:56 olduğunda da Koç burcuna geçen Ay, bugün kariyer hayatınızın ön planda olduğu gelişmeler yaratabilir. Yöneticinizle görüşmek, memnun olmadığınız durumları dile getirmek için yapıcı bir gün içerisinde olacaksınız. Gün içerisinde Ay hareketine devam ederken Kiron-Mars arasındaki açıyı aktifleştirecek. Bugün geçmişteki hatalarınıza veya yapamadıklarınıza odaklanma vakti değil, aksine gelecekte yeni bir hayata başlamanın, yaralarınızı sarmanın zamanının geldiğini göreceksiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolculuklar gündeminde!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Yurtdışı ilişkileri olan bir Yengeç burcuysan, eğitimde ya da uzmanlık konunda kazançlı çıkacağın yolculuklar gündeminde olabilir. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, çalışmalarını daha da yaygınlaştırmak ve görünür kılmak için tanıtım ve reklam kampanyaları hakkında araştırmalar yapabilirsin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, geleceklerini şekillendirecek eğitimlere dâhil edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde sık sık eski sevgilini düşünebilirsin. Akşamüzeri, evin dağınıklığını sorun edebilir, evdeki diğer bireyleri düzenli olmaları konusunda uyarabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile yaşamanızda karar verilmesi gereken konularda eşinizle birlikte ortak bir karar almak bugün için zor olabilir. İş ortamınızda vereceğiniz bazı önemli kararlar sizleri önemli başarılara ilerletebilecek.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Üzerinde yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı kırgın olduğunuz konular var. Bu konularla alakalı olarak iletişime geçmek için uygun bir gün. İletişiminizde kuvvetlenme gözlemleyebilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; son günlerde içinde bulunduğun rehavet ortamından çıkarak kendini ön plana çıkarabilirsin. Hemhem de sosyal yaşamına dair işlerini sonuca ulaştırmak için bireysel kararlar alabilir, enerjini ve cesaretini duygu ve isteklerini ifade etmekte kullanabilirsin. Yenilenme ihtiyacı hissedeceğin bir dönemdesin.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu prensipsiz davranışlar sergileyen insanlarla çatışabilirsiniz. Duygusal yoğunluk kafa karışıklığına yol açabilir. Akşam üstü işlerinizde akış sağlanırken güven artırıcı olaylar gelişebilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde tuttuğunuzu koparan mücadeleci bir tavır sergilersiniz. Bu tarz kadınlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle sert tartışmalardan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Sohbetler aniden öfke patlamasına dönüşebilir. Ama bir o kadar da çabuk sakinleşilir. İlk baştan gemileri yakmamak da fayda var. Sakinlik her sorunu kökten halleder.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 47' 16" R
Ay
Başak
03° 12' 28"
Merkür
Boğa
00° 34' 10"
Venüs
Boğa
20° 32' 48"
Mars
Koç
11° 54' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 23"
Satürn
Balık
17° 49' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 55"
Lilith
Başak
25° 05' 54"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>