Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Destek görmek isteyeceksin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 100%

Özellikle kalple ilgili meseleler söz konusu olduğunda harekete geçmek için endişeleniyorsunuz. Çok erken davranmamaya dikkat edin. Devam etmeden önce siz ve sevdiklerinizin aynı görüşte olması önemli. Herkesin mutlu bir şekilde yaşadığı kitabın sonuna inanmaya hazırsınız. İlk önce bunun yalnızca bir hikaye olduğunu fark edin. Mücadeleci bir tutum sergilemekten çekinmeyin ancak öfkenizi yatıştırdığınızdan emin olun.

Disiplin ve sorumluluk bugünü yönetenler olacak. Görevlerinizin çerçevesinden çıkmaya çalışırsanız, anında azarlanacaksınız. Bugün herhangi bir deney tolere edilmeyecektir. Bunlar iyi bir sebep için ama. Eğer gelecekle barışmak istiyorsanız, önce buna değecek kadar ciddi olduğunuzu kanıtlamanız gerekir.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Bugün haylaz bir modda olacaksın. Göksel enerjiler içindeki yaramaz çocuğu hareket geçiriyor! Eş dostla bir araya gelmek isteyebilirsin ve çılgınlıklar yapmak isteyebilirsin. Komik hikayeler, espriler anlat. Yaptığın çılgınlıklardan bahset ve karnın ağrıyana kadar gül. Genel rutininin dışına çık ve çocuk ol! Kendini eğlenceye teslim et!Bugünün oyununun adı uzlaşma, sevgili dostum. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdekilerin ihtiyaçları ile uzlaştırmayı zor buluyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı öncelikleri veya aynı yükümlülükleri taşıyamayabilirsiniz ve evde de ailenizin geri kalanından farklı bir frekansta görünüyorsunuz. Akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şeyi yudumlarken ya da gerçekten haberleri izlemek isterken bir sitcom seyrederek akşamınızı geçirdiğinizde şaşırmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ukalalık etmeyin. Normalde olduğunuzdan biraz daha ciddi bir tavır takınmanız yerinde olacaktır. Düşünmeden konuşmaya meyilli olabilirsiniz fakat çevrenizdekiler sözlerinizi epey ciddiye alacak. Gerçekten neyi kast ediyorsanız onu söylemeye dikkat edin. Moda ve popüler kültüre olan ilginiz, daha derin ve ruhsal konulara ilgi göstermenz gerektiği gerçeğiyle çatışabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sabahın ilk anlarıyla Ay ve Uranüs arasındaki olumlu kontağın oluşması ilişkinizde sürprizler yaşamanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz hiç ummadığınız anda sizi mutlu edebilir. Ay'ın Güneş ile yaptığı sert açı nedeniyle günün devamında aile içerisinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailede yaşça büyük bir bireyin tavırları can sıkıcı olabilir. Evinizin içinde de riskli hareketlerden kendinizi sakının.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Destek görmek isteyeceksin! Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Karşılıklı bilgi alışverişi ve yardımlaşma günü… Hayatındaki kadın figürlerle ilişkilerin güçlenebilir. Bireysel kararlarında destek görmek isteyeceksin. Sevgilinle arandaki problemleri doğru iletişim kurarak çözebilirsin, uzak kalmak sana iyi gelmeyebilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eğer üzerindeki negatif enerjiyi azaltabilirsen çok keyifli dakikalar geçirebilirsin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir mutluluğu maddi kazanımlarda arıyor olabilirsiniz. Güçlü olmanın ya da itibarlı olmanın sadece bir araç olduğunu bugün anımsayın. Mutluluğu içinizde yakalamalısınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmeyi seçin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha net görmeye başlamış olabilirsiniz. İlerleme sağlamak için yeni planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde organizasyonlara katılabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizi sarf ederken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Özellikleortamınızdaki hiç söylemek istemediğiniz şeyler öylece ağzınızdan çıkabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesi ve zararlı kabul edildiği bir burca ilerlemesiyle birlikte bulunduğunuz ortamdan, evinizden, yuvanızdan uzaklaşmaya hazırlanın. İçinde bulunduğunuz şartlar sizi uzaklara, seyahatlere, yer ve mekan değişikliğine itebilir. Aile içi sürtüşmelere bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca ev içi kazalara da bu dönemde daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız size eğleneceğiniz ve dikkatinizin dağılacağı bir öneri ile gelebilir, önerisini hiç sorgulamadan kabul edin. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacınız yok mu sizce de?

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile meselelerine gömüleceğinize haftanın ikinci yarısını sosyalleşerek geçirin. Epeydir planlayıp yapamadığınız müze gezinizi gerçekleştirin.Çocuğunuzla bu sayede geçmişi öğrenecek ve sizin hafızanıza hayran kalacaktır. Ebeveyn ilişkisi için sistemli bir yapı kuracağınız bir gün. Gelirinizle harcamalarınız arasına denge kurma ihtiyacı var.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Toplum önündeki imajınızı kuvvetlendirmek için kişisel görüntünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Genel anlamda insanların sizinle ilgili düşündükleri ve size verilen sorumluluklar gün boyu kafanızı kurcalayabilir. Olduğunuzdan daha önemli biri olma isteği duyabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yaşadığınız problemler para kazanmayacağınız anlamına gelmiyor.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; güne romantik bir sürprizle uyansan da günün geri kalanında partnerinle, uzun süredirbirliği içinde olduğun insanla veya ailendeki fertlerle olası pürüzlere, anlaşmazlıklara açık olabilirsin. Evlilik ve ilişkin için enerji harcayabilir ve durumlara bir netlik kazandırmak istiyor olabilirsin. Risk almamalı ve temkinli olmaya çalışmalısın.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>