Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İsteklerinin Ötelenmesini İstemiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Birilerinin tavsiyelerine ihtiyacı var. Önemli bilgiler talep eden bir arkadaşın olabilir. Öğretmen rolüne bürünmek hoşuna gidecek. Bu kişiye destek olabilecek şekilde programını ayarla. Şeyleri açıklamada ve karmaşık şeyleri basitleştirmede iyisindir. Öğrencin, rehberliğine hayran olacak!Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostlar, geçmiş ilişkiler gündemde olabilir. Anılar hatıranızda canlanabilir. Dostlarınızla geçmişi yad edebilirsiniz. Süregelen ilişkilerde eski konular konuşulabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde açık iletişim kurmaya gayret edin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.03’den 15.03’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Kendine spor ve diyet programı yapmak istiyorsun. Aldığın fazla kilolarını vermek sana iyi hissettirebilir. Ailen tarafından uzun süredir isteklerinin arka palan atıldığını hissediyorsun. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Yengeç burcuysan, akşam saatlerinde düşüncelere dalacaksın.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda zirveyi hedeflerken eğitim hayatınızı geride bırakmamalısınız. Yeter diyerek ertelediğiniz her konu ilerde önünüze çıkacaktır. İş hayatınızı daha iyi desteklemek için kendinize şans verin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular içinde sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kriz yaratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlarınızla ilgili konularda çok fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı istekleriniz partnerinizle ters düşmenize sebep olabilir ancak bilmelisiniz ki anlayış ve sevgi sizi içinde bulunacağınız her durumdan kurtaracaktır.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal bir toplantıda yeni arkadaşlarla tanışabilirsiniz bunlar değerlibağlantıları olabilecek kişiler. Değişen zamanları yansıtan yeni ve farklı yatırım fırsatlarını öğrenebilirsiniz. Tereddüt etmeden gerekli kararları vermek için doğru moddasınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Çevrenizde imaj yaratmalısınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki bir kişi için duygularınız arkadaşlıktan daha fazlası olabilir. Kariyeriniz ile ilgili karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Bugün aile bireyleriniz ile görüşeceksiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen cesaretli olmalısınız. İşinizle ilgili konularda olumlu kararlar alabileceğiniz ve üstlerinizden destek görebileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın karşılığını parasal açıdan görmek keyfinizi yerine getirebilir. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

5 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>