Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eşinden Müjdeli Bir Haber Alabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 40%

Bir şeyleri akışına bırakmak bugün size cazip gelmeyebilir. Bu, herkes aşağı doğru yüzerken sizin yukarı doğru yüzen tek balık olmak isteyeceğiniz zamanlardan biri olabilir. Sürünün geri kalanı ne derse desin, siz kendi yolunuzdan gidin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya belli bir yere gitmeniz konusunda sevdiklerinizin baskısını hissedebilirsiniz. Böyle şeyleri yalnızca başkalarını memnun etmek için yapmayın, sizi memnun eden şey ne ise onu yapın.

Bugün yardım almaya açık olmalısınız. İş yerinizde işinizin başınızdan aşkın olduğu bir durum olabilir. Karmaşık bir teknik araçla uğraşıyor olabilirsiniz. Yeni bir bilgisayar sistemiyle çalışıyor olabilirsiniz. Kafanız karışıksa ve çözemiyorsanız, yardım istemekten korkmayın. İçeri girip işleri çözmenize yardımcı olabilecek yakınlarda birarkadaşınız olabilir.

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Kaynakların tükenmiş gibi hissedip yenilgiyi kabullenerek havlu atmak isteyebilirsin. Henüz pes etme. Sırf bugün güzel bir gün değil diye tanıdığın herkesi defterden silip kendini bir keşiş ilan etmen çok da mantıklı olmaz. Ayrıca bugün biraz buhranlı hissediyor olman bunun sonsuza dek süreceği anlamına da gelmez. Günü atlatabilmek için biraz daha uyumlu olman gereken bir gündesin.Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizden geçen düşüncelerle savaşmaya çalışmamalısınız! Hiç onları akla uygun bir hale getirmeye bile çalışmayın! Bu düşünceler ve duygular muhtemelen sizin çocukluğunuza kadar dayanan şeyler. Onlardan kaçınmalı ve analiz etmeye bile çalışmamalısınız. Hayatınızda sizinle beraber iyileşecek bir çok karışıklık olacaktır. Bu yüzden birinin kollarında huzur ve sessizlik bulmaya çalışmalısınız.

5 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ikili ilişkilerde önemli konuşmalar yapılabilir. Karşınızdaki partneri, partner adaylarını daha açık ve net bir şekilde görebilirsiniz. İlişkilerde gizli durumların kalmayacağı, bir süredir göz ardı edilen konuların artık konuşulabileceği bir zaman. Yalnızlar, ilişki isteği ve ihtiyacında olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutuluyor, problemlere yüzeysel bakıyor olman sorunların kökünden çözmenin önünde engel oluşturabilir. Oturma biçiminden kaynaklı olarak sırt ağrılarından şikayetçisin. Evli bir Yengeç burcuysan eşin sana müjdeli bir haber verebilir. Aldığın haber günü mükemmel geçirmene olanak sağlıyor. Duygusallığı verdiği ağırlıktan kurtulabilirsin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz duygusal yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz. Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir gün içindesiniz. İlişkilerde geçmişe özlem duyabilirsiniz. Özlediğiniz şeylere ulaşma fırsatınız varsa gurur yapmayın. Bu duyguyu bir daha bulmak zor olabilir. Lütfen daha cesur ve sevdiklerinizden yardım almaktan korkmadan ilerlemelisiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zamanınızı ailenize ve yakınlarınıza ayırmanız faydalı olabilir. Eve, toprağa ait konularla daha çok ilgilenebilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi biraz eksik hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi iyi hissetmek için iyileştirme yapma ya da bitirme konusunda cesaretli...

5 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile içinde önemli bir konunun konuşulması gerekiyor. Ancak aile bireylerinden hiçbiri bu konuyu açmaya yanaşmıyor. İlk adımı atın ve bu konuşmayı başlatın. Tartışmaktan korkmayın çünkü kötü bir sonuç ortaya kesinlikle çıkmayacak.

5 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Önümüzdeki günlerde ikili ilişkilerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.İlişkilerinizdeki problemler bu dönemde daha görünür olabilir. Yürümeyen ilişkilerinizi veortaklıklarınızı sonlandırabilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler, bu günlerde özellikle çocuklara karşı çok cömert davranışlar sergiliyorsunuz. İş yerinde sizden daha üst seviyede olan bir meslektaşınıza yardım edebilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen ilişkilerinize, evlilik ve ortaklık konularına ışık tutan bu tutulmada farkındalığınız yükselirken karşı tarafı daha net görebilir, ilişkilerdeki konumunuzu daha açık ve net değerlendirebilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 09" R
Ay
Başak
08° 32' 26"
Merkür
Koç
17° 34' 24"
Venüs
Koç
17° 27' 58"
Mars
Balık
21° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 14"
Satürn
Balık
15° 32' 48"
Uranüs
Boğa
21° 43' 55"
Neptün
Balık
28° 33' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 37"
Lilith
Başak
22° 07' 12"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>