Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Oldukça net düşünebileceksiniz. Birlikte çalışmanız gerekenlerle elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi işinizi yapın ve insanların da kendi işlerini yapmasına izin verin. Başkalarının draması üzerinde çok durmayın. Bugün elektronik nesnelerle iyi bir şekilde çalışmanın tadını çıkarmalısınız ve aynı zamanda eviniz için yeni bir alete veya cihaza yatırım yapmanın tam zamanı. Ucuza kaçmayın. Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz para harcayın.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Duygularına istikrar getirmelisin. Her şeyi abartmaya meyilli olacağın bir gün. Sinir sistemini dinlendir ve sakinleş. Ormanlık alanda bir yürüyüş yap. Bütün eylemlerinin rasyonel ve planlanmış olduğuna emin ol. Duygularının kontrolünü eline aldığına emin olduktan sonra insanlarla iletişim kur.Her zamanki rolünüzün dışına çıkın. Zaman zaman bunu yapmak size bilgi kazandırabilir ve ufkunuzu genişletebilir. Gezegenlerin bugünkü konumu böyle bir gelişime elverişli ve biraz değişiklik yapma isteğiniz size hayal ettiğinizden fazlasını getirebilir. Daha önce aklınıza gelmemiş bir şey deneyin ya da hiç gitmediğiniz bir yere gidin. Farklı bir bakış açısı edinmek için masanızın yerini değiştirin. Bakalım kendinize ve çevrenize dair neler keşfedeceksiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Gün içinde halsizlikler, tembellikler, sorumlulukları ve görevleri erteleme isteğiniz öne çıkabilir. Bir süredir ertelediğiniz işler ve projelerle artık ilgilenmeniz gerekebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne alacağın haberlerle erken başlamak durumunda kalabilirsin. Bugün öncü burçta Yeniay meydana gelecek. Kendini yakından dinleyip, içsel konularda hesap kitap yapma vaktinin geldiğini fark edebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü ile ilgili haberler alabilirsin. Miras konuları yeniden gündeme gelebilir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal krizlerle baş etmekte şu an için zorlanabilirsiniz. Parterinizle olan parasal sorunlar sizleri biraz düşündürtmesin. Özlemleriniz artmış olsa da kararsız kaldığınız konularla boğuşmaktan vazgeçin. Bu döngüye kendinizi sokmayın. Su akar yolunu bulur.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili güven konularında stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik olaylarla ilgili alınganlık olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda acele etmeden kararlar almalısınız. Bazı olaylar için temeller atmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketinizin arttığı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Bağışıklık sisteminde düşüklük gibi rahatsızlıklara karşı önlem almanız gereken bir gün.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. 'Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü biraz mütevazi geçirmekte fayda var. Anlık hislerle yapacağınız şeylerin devamını getirememek sizin için kötü sonuçlanabilir. Bir karar alırken, tüm seçeneklerden emin olmanın ve her zaman en doğru seçeneği seçmenizin mümkün olmadığını bilin ve kendinize çok yüklenmeyin.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum içsel sorgularınızı arttırıyor.. Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki olaylara yorum getirmelisiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Kararsızlık yaşadığınız noktalarda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Gerginliklerin tamamen ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal hayatınızda bazı çılgınlıklar olabilir. Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurmanız söz konusu. Aceleye getirilmiş yakınlıklardan uzak durun, zarar görebilirsiniz. Yıpratıcıtemposunu biraz azaltarak rahatlamayı deneyin. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir toplantıda bulunmanız söz konusu. Bu toplantıdan maddi-manevi çok kazançlı çıkacaksınız.

6 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 59" R
Ay
Terazi
20° 08' 46" R
Merkür
Boğa
05° 53' 13"
Venüs
Boğa
25° 24' 54"
Mars
Koç
14° 54' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 24"
Satürn
Balık
18° 05' 26"
Uranüs
Boğa
23° 29' 40"
Neptün
Balık
29° 25' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 48"
Lilith
Başak
25° 32' 14"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>