Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Birikim Yapmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2020, Salı

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 100%

Bugün ailenizle vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle temasta olmak ve sizi önemseyen insanlarla birlikte uzanıp rahatlamak için iyi bir gün. Ebeveynlerinizle sohbet etmek veya kardeşinizle takılmak isteyebilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak, sizi daha ayakları yere sağlam basan ve canlı biri gibi hissettirecek. Hayatın bu artan temposunda, biraz yavaşlamak ve ailenizle vakit geçirmek iyi gelecek.

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün erken saatlerinde, hislerinle iletişim kurmaya çalış. Çünkü saatler ilerledikçe, kendini her türlü sosyalleşme açısından kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu disiplinli, ayık tonu masanda hazır duran meselelere gerçekçi bir pencereden bakabilmek için kullan. Herhangi bir sorunu pratikliğin ve gerçekçiliğinle çözebileceğin bir durumdasın. Yoluna çıkan engelleri, yavaş ve iyi hesaplanmış bir yaklaşım kullanarak aşmaya çalış.

7 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorun çözme, kriz ve karışıklıklara düzen getirme ile ilgilenebilir, gün içinde değişen plan ve durumlara ayak uydurmaya çalışabilirsiniz. Sevindirici ve zorlayıcı gelişmelerin bir arada olduğu bir gün olabilir.

7 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için şimdiden önlemler almak isteyebilirsin. Bankaya gidip kendine bir hesap açıyorsun. Birikim yapmak için kolları sıvayabilirsin. Rutin işlerine ara vermen gereken konuları hallettikten sonra evinde güzel bir dinlenmeyi hakkettiğini düşünüyorsun. Ancak arkadaşlarından beklenmedik bir telefon alabilirsin.

7 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş çevrenizde yeni teklifler alabileceğiniz, terfi ya da yeni girişimler içerisinde olacağınız, yönetici figürleriyle önemli görüşmeler yapabileceğiniz bir gün. Yeni bir hedefi hayata geçirebilirsiniz. Buna odaklanmayı seçin.

7 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

7 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu olduğunuz ve olumluluğu derinden hissettiğiniz bir gün olabilir. İkili ilişkinizde her şeyi aynı anda istemeniz kafa karışıklığına neden olabilir.

7 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar ne yapacağınız konusunda çok kararsızsanız işin içine biraz oyun katarak karar vermeye çalışabilirsiniz. Yazı tura atın ya da iskambil falı bakın! Aradığınız cevaplar orada saklı.

7 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Bugün gündeminizde finansal konular olacaktır.Kredi ve borç arayışına girebilir, gelir gider hesabı yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde beklemediğiniz bir yerden para gelebilir.

7 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu dönemde paranızı daha tasarruflu kullanmaya özen gösterin. Ailenizin söylediği bazı canınızı sıkan sözlere karşı, daha sakin bir yaklaşım sergileyin.

7 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde anlık para harcamaları oluşabilir, sağlıkla ilgili beklenmedik bir durumla uğraşabilir veya bir arkadaşınızın derdiyle ilgilenebilirsiniz.

7 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 49" R
Ay
Başak
09° 16' 42"
Merkür
Koç
17° 32' 32"
Venüs
Koç
17° 32' 35"
Mars
Balık
21° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 06"
Satürn
Balık
15° 33' 10"
Uranüs
Boğa
21° 44' 07"
Neptün
Balık
28° 33' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 51"
Lilith
Başak
22° 07' 37"
True Node
Koç
15° 36' 36"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>