Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatını Kontrol Altında Tutmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Kendini savunmaya kararlısın. Açık ve özgün bir iletişim kurma modunda olacaksın. İnsanlara ne istediğini belli edebileceğin güzel bir gün. Hem profesyonel hem kişisel yaşamlarında hak ettiğin şeyler talep etmekten korkma. Lideri oyna ve yapılması gereken tartışmaları başlat. Utangaçlığın sırası değil!Bugün birisiyle yoğun bir tartışmaya girmeniz muhtemel. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sulu mizah anlayışınızbaşında olabilir. Birkaç ince espri patlatabilirsiniz. Ya da insanları güldüren keskin veya ironik bir yorum yapabilirsiniz. O ateş gibi zekanız körüklenecek. Tartışmalı bir mesele hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Bazen başkalarını kışkırtıp güldürmek nasıl da hoşunuza gidiyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde sınırlar ve mesafeler, istenmeyen durumlara karşı alınan tavırlar ön planda olabilir. Karşınızdaki kişilerin rahatsız olduğunuz tavırlarına daha çok takılabilir, ne istediğinizden ziyade ne istemediğiniz konusunda daha net olabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak hesabını iyi yönetemediğini düşünebilirsin. Tasarruf edebildiğin masraflarını kısmak isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan karşı tarafın yaşadığı duygusal iniş çıkışları alttan alarak görmezlikten geliyorsun. Bütünüyle yaşamını kontrol altında tutmak isterken fazla efor sarf ettiğini fark edemeyebilirsin.

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Araştırmalarınızın sonuç verdiği bugün arzuladığınız evi almak için keşif gezisine çıkabilirsiniz. Karar vermek için acele etmemeli, hem bütçenize hem de yaşam standartlarınıza en uygun ev için tüm seçenekleri ve koşulları iyi değerlendirmelisiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı etkileşimde olduğunuz kişilere karşı özen göstermeniz gerekebilir. İlişkilerde çözülme yaşanabilir. Karar vermeniz gereken konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var. Uğraştıran durumlara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk alacağınız uğraşlarınızla ilgilenmeye zaman bulacaksınız.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda zarafetiniz çevrenizde hoş bir etki uyandırırken yaratıcı yetenekleriniz de ön plana çıkabilir.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda yeni bir romantik ilişki inşa etmeye çalışıyorsanız, aksiyon için iyi bir zaman değil! Eğer her şeyin yolunda gitmesini istiyorsanız karşınızdaki kişiyi ve dolaylı olarak da olsa kendinizi riske atmayın.

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. 

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi, herhangi bir güne oranla çok daha değişik hissedebilirsiniz. Yaklaşımlarınız sizi bile şaşırtacak farklılıklar gösterebilir. Bu durum, zihninizi dağıtabilir ama birçok konuyla birden uğraşmanız, karma bir bakış açısı sağlayıp işinizi kolayca halletmenizi mümkün kılabilir.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinizin sergileyeceği bir davranıştan sonra kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlayın ve ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamayın.

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi derinden etkileyen biriyle tanıştınız. Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir. İş ilişkilerinizden zarar görmemeniz için, ayaklarınız sağlam olarak yere basmalı ve ölçülü olmalısınız. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir.

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 20' 38" R
Ay
Başak
10° 03' 28"
Merkür
Boğa
01° 18' 15"
Venüs
Boğa
21° 15' 23"
Mars
Koç
12° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 33"
Satürn
Balık
17° 52' 04"
Uranüs
Boğa
23° 17' 55"
Neptün
Balık
29° 21' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 40"
Lilith
Başak
25° 09' 44"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>