Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hafta ilerledikçe kendinizi dinletmeyi beceriyorsunuz. Yine de kaygısız bir optimizmin etkisindeki bedeninize fazla yüklenmemeye çalışın. 14 Mart - 21 Mart Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Mart - 21 Mart

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, kariyer ve meslek alanlarınızda yapılması gerekenler, organize olmanız gerekenler ön planda olacak. Bu haftaortamlarınızda hızlı haberler alabilirsiniz, bu hızlı haberlere vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir ya da kendi egonuzu, gururunuzuortamlarında ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

Bu hafta hızlı ve hareketli olaylara gebe olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlara daha fazla vakit ayıracaksınız. Perşembe günü sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız hayata bakış açınız sizi çok mutlu edebilir.

Cuma günü Başak burcunda gerçekleşen Dolunay arkadaş ortamlarınız ve sosyal çevre alanlarınızı tetikleyecek. Demek ki arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak bir olay gündeme gelebilir ya da sevdiğiniz insanla beraber katıldığınız bir davet ya da organizasyonda yaşayacağınız olaylar sosyal çevreniz ve özel hayatınızdaki insan arasındaki bağlantıyı iyi kurmanız gerektiğini gösterebilir. Bazı arkadaşlarınızla bu dönem aranızda uyumsuzluklar ya da eleştirel konuların devrede olması onların sizi ya da yaşantınızı eleştirmesi devrede olabilir. Bu Dolunayda hem arkadaşlık ilişkileriniz hem de özel hayatınız arasındaki dengeyi sağlamaya özen gösterin. Diğer taraftan ev hayatınızda evinizi paylaştığınız, beraber yaşadığınız insanlar ya da ebeveynlerinizle anlaşmazlıklar devrede olabilir. Bazı noktalarda evinizde hızlı oluşumlar devreye girebilir. Bunlarla ilgili konular varsa hafta sonuna doğru beklenmedik olaylara açık olun.

Pazar günü Güneş Koç burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular hayatınızda bir ay boyunca önemli olacak. İşinizde kendini gösterecek başkalarına hizmet etmekten mutluluk duyacak aynı zamanda sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerektiğini net bir şekilde fark edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Mart - 21 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 21" R
Ay
Balık
00° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 04' 15"
Venüs
Boğa
04° 06' 21"
Mars
Koç
01° 40' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 47' 39"
Uranüs
Boğa
22° 29' 30"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 01"
Lilith
Başak
23° 37' 03"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>